Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.904 Makaleler 8 Çözümler 258 Yer İstanbul 6 Ocak 2021 #161 Ben yeni bir taktik buldum. Tam olarak şöyle: Mastürbasyonun zararları hakkında bir sürü yazı okuyun. Yapmaya çekinir hale geliyorsunuz. Yani bırakmak da ne bileyim. Bu her erkek evladının temel ihtiyacı. Haftada 1'e veya 2'ye indirebilirsiniz.
Ben yeni bir taktik buldum. Tam olarak şöyle: Mastürbasyonun zararları hakkında bir sürü yazı okuyun. Yapmaya çekinir hale geliyorsunuz. Yani bırakmak da ne bileyim. Bu her erkek evladının temel ihtiyacı. Haftada 1'e veya 2'ye indirebilirsiniz.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.457 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 6 Ocak 2021 #162 Kardeşim gusül alırken artık gına gelmiyor mu? Ben nasıl bıraktım? TV izlerken falan bilhassa çok fazla insanın içi kıpır kıpır oluyor. İzleme, aklına gelirse dua falan et kardeşim bu nedir yav.
Kardeşim gusül alırken artık gına gelmiyor mu? Ben nasıl bıraktım? TV izlerken falan bilhassa çok fazla insanın içi kıpır kıpır oluyor. İzleme, aklına gelirse dua falan et kardeşim bu nedir yav.
W Windows 110 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 268 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #163 Konuyu diriltmek gibi olacak ama bıraktınız mı?
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 13 Ocak 2021 #164 Manyah dedi: Günah olduğunu biliyorum ama yapabilecek bir şey yok. Evlenene kadar asılacağım. Genişletmek için tıkla... Reis depoyu şimdiden bitirme. Kendini gerdek gecesine hazırla. Sana 3 damla gergedan macunu sarıyorum, gerdek gecesinde suya katıp içeceksin. Beline kuvvet! Edit: Konuyu hortlatmışız.
Manyah dedi: Günah olduğunu biliyorum ama yapabilecek bir şey yok. Evlenene kadar asılacağım. Genişletmek için tıkla... Reis depoyu şimdiden bitirme. Kendini gerdek gecesine hazırla. Sana 3 damla gergedan macunu sarıyorum, gerdek gecesinde suya katıp içeceksin. Beline kuvvet! Edit: Konuyu hortlatmışız.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #165 348606 dedi: Reis depoyu şimdiden bitirme. Kendini gerdek gecesine hazırla. Sana 3 damla gergedan macunu sarıyorum, gerdek gecesinde suya katıp içeceksin. Beline kuvvet! Genişletmek için tıkla... Yok reis, haftada 1 kez yapınca depoya zarar gelmiyor.
348606 dedi: Reis depoyu şimdiden bitirme. Kendini gerdek gecesine hazırla. Sana 3 damla gergedan macunu sarıyorum, gerdek gecesinde suya katıp içeceksin. Beline kuvvet! Genişletmek için tıkla... Yok reis, haftada 1 kez yapınca depoya zarar gelmiyor.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 13 Ocak 2021 #166 Manyah dedi: Yok reis, haftada 1 kez yapınca depoya zarar gelmiyor. Genişletmek için tıkla... En son ne zaman yaptığımı bile unuttum. Sen beline kuvvet. Vay be.
Manyah dedi: Yok reis, haftada 1 kez yapınca depoya zarar gelmiyor. Genişletmek için tıkla... En son ne zaman yaptığımı bile unuttum. Sen beline kuvvet. Vay be.
1 129592 Kilopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.896 Çözümler 2 13 Ocak 2021 #167 Bilgisayar başından kalkarsan yapmazsın.