Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Bugün malum şeyi yaptım ve içimde bir sıkıntı var, böyle kalbimle akciğerim arası bir sıkıntı var gibi. Akciğerim yırtılmış olabilir mi yoksa psikolojik mi? Yardım istiyorum, çok endişeliyim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Bugün malum şeyi yaptım ve içimde bir sıkıntı var, böyle kalbimle akciğerim arası bir sıkıntı var gibi. Akciğerim yırtılmış olabilir mi yoksa psikolojik mi? Yardım istiyorum, çok endişeliyim.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.030 Makaleler 2 Çözümler 15 1 Ağustos 2023 #2 Akciğer ereksiyonla yırtılmaz, endişe etmeyin, mastürbasyonun keyfini çıkarın. İyi forumlar.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 Göğüs boşluğuna hava kaçıyor gibi hissediyorum tam göğsümün ortasında hava oluyor.
zoin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 855 Çözümler 4 1 Ağustos 2023 #4 O kadar zorlayarak yapman çok zor ama yine de mastürbasyonun zararları var en büyük sorunlardan birisi görme kaybı.
O kadar zorlayarak yapman çok zor ama yine de mastürbasyonun zararları var en büyük sorunlardan birisi görme kaybı.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 DoktorBey19 dedi: Akciğer ereksiyonla yırtılmaz, endişe etmeyin, mastürbasyonun keyfini çıkarın. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam yavaş ve sakinde yaptım ama içine hava kaçıyor gibi geliyor.
DoktorBey19 dedi: Akciğer ereksiyonla yırtılmaz, endişe etmeyin, mastürbasyonun keyfini çıkarın. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam yavaş ve sakinde yaptım ama içine hava kaçıyor gibi geliyor.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 1 Ağustos 2023 #6 Akciğerin yırtılsa maksimum 20 saniye içinde ölürsün, göğüsüne hava kaçması gibi bir şeyi de hissetmen imkansız.
Akciğerin yırtılsa maksimum 20 saniye içinde ölürsün, göğüsüne hava kaçması gibi bir şeyi de hissetmen imkansız.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 Berk Count dedi: Akciğerin yırtılsa maksimum 20 saniye içinde ölürsün, göğüsüne hava kaçması gibi bir şeyi de hissetmen imkansız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam böyle hava kaçıyo gibi valla boşluk hissi geliyor kafayı yicem Yardım edin çok acil bir şekilde
Berk Count dedi: Akciğerin yırtılsa maksimum 20 saniye içinde ölürsün, göğüsüne hava kaçması gibi bir şeyi de hissetmen imkansız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam böyle hava kaçıyo gibi valla boşluk hissi geliyor kafayı yicem Yardım edin çok acil bir şekilde
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 1 Ağustos 2023 #8 Saarkadaş dedi: Yok hocam böyle hava kaçıyo gibi valla boşluk hissi geliyor kafayı yicem Yardım edin çok acil bir şekilde Genişletmek için tıkla... Troll konu emin oldum artık. Buraya yazacağına doktora gitsene? Eğer gerçekten bu durumu yaşıyorsan yani, ki hiç sanmıyorum.
Saarkadaş dedi: Yok hocam böyle hava kaçıyo gibi valla boşluk hissi geliyor kafayı yicem Yardım edin çok acil bir şekilde Genişletmek için tıkla... Troll konu emin oldum artık. Buraya yazacağına doktora gitsene? Eğer gerçekten bu durumu yaşıyorsan yani, ki hiç sanmıyorum.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.030 Makaleler 2 Çözümler 15 1 Ağustos 2023 #9 zoin dedi: O kadar zorlayarak yapman çok zor ama yine de mastürbasyonun zararları var en büyük sorunlardan birisi görme kaybı. Genişletmek için tıkla... Mastürbasyonun görme kaybına sebep olduğuna dair bilimsel bir veri bulunmuyor.
zoin dedi: O kadar zorlayarak yapman çok zor ama yine de mastürbasyonun zararları var en büyük sorunlardan birisi görme kaybı. Genişletmek için tıkla... Mastürbasyonun görme kaybına sebep olduğuna dair bilimsel bir veri bulunmuyor.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #10 Berk Count dedi: Troll konu emin oldum artık. Buraya yazacağına doktora gitsene? Eğer gerçekten bu durumu yaşıyorsan ki hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi troll değil hocam gerçekten hava gibi bir his geliyor böyle sıkıntılı bir his ama acıma hissi yok. Yırtılsaydı acırdı değil mi?
Berk Count dedi: Troll konu emin oldum artık. Buraya yazacağına doktora gitsene? Eğer gerçekten bu durumu yaşıyorsan ki hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi troll değil hocam gerçekten hava gibi bir his geliyor böyle sıkıntılı bir his ama acıma hissi yok. Yırtılsaydı acırdı değil mi?