Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #41 @zoin zoin dedi: Yani sana şöyle söyleyim, o kadar abartıyordum ki bir platform bulmuştum, aynı Steam gibi sadece hentai oyunları vardı ve ben bayağı oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hentai, phub seviyelerine gelmedim. Oyunlara zaten gelemedim. Siz bayağı ustalaşmışsınız o konularda.
@zoin zoin dedi: Yani sana şöyle söyleyim, o kadar abartıyordum ki bir platform bulmuştum, aynı Steam gibi sadece hentai oyunları vardı ve ben bayağı oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hentai, phub seviyelerine gelmedim. Oyunlara zaten gelemedim. Siz bayağı ustalaşmışsınız o konularda.
zoin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 855 Çözümler 4 1 Ağustos 2023 #42 Ahmsef dedi: @zoin Hocam ben hentai, phub seviyelerine gelmedim. Oyunlara zaten gelemedim. Siz bayağı ustalaşmışsınız o konularda. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle oldu ama sorsan günlük hayatta hiç aklıma ayıp şeyler gelmiyor artık. Hiç de çekesim gelmiyor.
Ahmsef dedi: @zoin Hocam ben hentai, phub seviyelerine gelmedim. Oyunlara zaten gelemedim. Siz bayağı ustalaşmışsınız o konularda. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle oldu ama sorsan günlük hayatta hiç aklıma ayıp şeyler gelmiyor artık. Hiç de çekesim gelmiyor.
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.304 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 2 Mayıs 2025 #43 Açılan konuya bak, mesajlara bak yahu kahkaha attım.