Mastürbasyon ve sivilce

Şu illeti yapmayın artık. Nefsinize sahip çıkın be kardeşim. Yapacaksanız da haftada 2 kere yapın. Mesela Pazartesi ve Pazar yap. Her şeyin fazlası zarar.

Sivilce genetik olmaz diye biliyorum. Temizleme kiti vs. kullanmanıza gerek yok. Yüzünüzü düzenli yıkayın yeter. Daha ergen sayılırsınız geçicektir. Tabi ki abur cubur vs. tüketmenizde sivilce çıkmasına sebep olur. Kilo varsa vucut daha da yağlanır kiloluysanız zayıflamaya çalışın.

1.90cm civarındayım kilomda yaklaşık 85-90 arası.

Olsa bile nasıl düzeltebilirim? Hastaneye gitmek istemiyorum malum sebeplerden dolayı.

Hocam gitmenizde fayda var bizim burada söyleyeceklerimiz tahmin üzerinden olur siz yine de gitmeye çalışın.

1.90cm civarındayım kilomda yaklaşık 85-90 arası.
Evet hocam kilonuz biraz fazla yaşınıza göre. Zayıflamaya çalışın. Kilolu vucut daha çabuk yağlanır daha çabuk sivilceniz çıkar bu yüzden. Dediğim gibi daha ergen sayılırsınız ekstra bişey yapmanıza gerek yok. Zayıflamaya çalışın düzenli elinizi yüzünüzü yıkayın geçicektir bi süre sonra.

Bu bünye meselesi. Herkes de sivilce olmaz bazılarının vücudunda olur bazısının yüzünde. Mesele sadece sivilce değil kendini mastürbasyon konusunda durduramıyorsan, henüz yaşın genç profesyonel yardım almanda fada var.

Hocam öyle bir anlattınız ki yine yapasım geldi.

Hocam öyle bir anlattınız ki yine yapasım geldi.

Gece uyumadan önce halledin o işi. Rüyanızda ayrıyeten bu işi halledersiniz. Ama çok uykuluyken yapın.
Denenmiş ve onaylanmış teknik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…