2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 20 Aralık 2020 #81 alyhisa dedi: 2 hafta çok zordu. Ama alışıyorsun bir süreden sonra emin ol şu anda yapsam yeniden bırakamam. Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydan daha fazla geçirdiğim oldu ama kafam o kadar yerinde değildi ki o süreçte. Sizi görünce şaşırdım.
alyhisa dedi: 2 hafta çok zordu. Ama alışıyorsun bir süreden sonra emin ol şu anda yapsam yeniden bırakamam. Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydan daha fazla geçirdiğim oldu ama kafam o kadar yerinde değildi ki o süreçte. Sizi görünce şaşırdım.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 20 Aralık 2020 #82 Dostum ben 17 yaşını bitirdim. 15, 16 yaş ful sivilceli idi. Şimdi tek tük sivilceler var. Zamanında sıktığım için şu an leke kaldı. Sana tavsiyem sivilceni hiçbir zaman sıkma. Benim gibi lekeler kalır.
Dostum ben 17 yaşını bitirdim. 15, 16 yaş ful sivilceli idi. Şimdi tek tük sivilceler var. Zamanında sıktığım için şu an leke kaldı. Sana tavsiyem sivilceni hiçbir zaman sıkma. Benim gibi lekeler kalır.
Tqwet Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 24 Nisan 2021 #83 alyhisa dedi: 11. sınıfsın bende 10. sınıfım korkma ama azalt. Ben yapmıyorum en son 15 yaşımda yaptım ve 8 aydır yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Wow nasıl dayandın o kadar süre
alyhisa dedi: 11. sınıfsın bende 10. sınıfım korkma ama azalt. Ben yapmıyorum en son 15 yaşımda yaptım ve 8 aydır yapmıyorum. Genişletmek için tıkla... Wow nasıl dayandın o kadar süre
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #84 Her gün mastürbasyon yapıyorum, ergenliği sıfır sivilceyle atlattım sayılır. Vücud yapısıyla alakalı.
Her gün mastürbasyon yapıyorum, ergenliği sıfır sivilceyle atlattım sayılır. Vücud yapısıyla alakalı.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 24 Nisan 2021 #85 Ülküsüz dedi: Her gün mastürbasyon yapıyorum, ergenliği sıfır sivilceyle atlattım sayılır. Vücud yapısıyla alakalı. Genişletmek için tıkla... 3 deyince inanıyoruz.
Ülküsüz dedi: Her gün mastürbasyon yapıyorum, ergenliği sıfır sivilceyle atlattım sayılır. Vücud yapısıyla alakalı. Genişletmek için tıkla... 3 deyince inanıyoruz.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #86 Ciusance dedi: 3 deyince inanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Mastürbasyon ihtiyaçtır! İnan ya da inanma, umrumda değilsin. Tek derdim senin gibiler, daha fazla insanları kandırmasın yeter.
Ciusance dedi: 3 deyince inanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Mastürbasyon ihtiyaçtır! İnan ya da inanma, umrumda değilsin. Tek derdim senin gibiler, daha fazla insanları kandırmasın yeter.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 24 Nisan 2021 #87 Ciusance dedi: 3 deyince inanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Olabilir ki?
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 24 Nisan 2021 #88 Ülküsüz dedi: Mastürbasyon ihtiyaçtır! İnan ya da inanma, umrumda değilsin. Tek derdim senin gibiler, daha fazla insanları kandırmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin ol.
Ülküsüz dedi: Mastürbasyon ihtiyaçtır! İnan ya da inanma, umrumda değilsin. Tek derdim senin gibiler, daha fazla insanları kandırmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Dostum sakin ol.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 24 Nisan 2021 #89 Hiç mastürbasyon yapmamak sağlıksız bu arada, abartmadan düzenli olarak haftada 2 ya da 1 yapmanı tavsiye ederim.
Hiç mastürbasyon yapmamak sağlıksız bu arada, abartmadan düzenli olarak haftada 2 ya da 1 yapmanı tavsiye ederim.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 24 Nisan 2021 #90 Acilen mastürbasyonu bırakmalısın! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Acilen mastürbasyonu bırakmalısın! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et