Mastürbasyon yapmak yerine evde sigara içmek

Bir işe koyulmaya bakın. Dönemi kriz dönemi olarak adlandıracak olursam kriz dönemi olduğu anda kendinizi farklı bir işe koyun. Bir buçuk yıl süredir yapmıyorum ve dediğim yöntem o zamandan beri işe yarıyor.

Çözüm bu mu sence? mastürbasyon düzenli ve az yapıldığı sürece sağlıklı bile olabiliyor, öte yandan sigaranın hiç bir faydalı yanı yok. mastürbasyonu azalt ve sigara içme.

El isi dikis nakis gibi seylere yonelebilirsiniz. Sonucta elinizde bir kalori fazlasi olusacak ve onu atmaniz lazim, ilgili alanlara yonelmeniz faydali olacaktir.

Mastürbasyon yerine süt iç elma ye neden sigara? Sigara içmek dışında ne yapabiliyorsan yap

Hocam sigara çok daha zararlı günde 1 kereden fazla yapmayın yeter 1 kereden fazla yapıyorum illaki içicem derseniz günde 1 tane için. bence evde mastürbasyon yaparken basılmak yerine sigara içerken yakalanmak daha iyidir. kapıyı kitleyip mastürbasyon yapmak daha mantıklı en azından ciğerleriniz sağlıklı olur. veya başka şeylerlede ilgilenebilirsiniz ben sokaktaki kuşları yemliyip elime alıyorum gayet eğlenceli.

Daha iyi bir çözüm var. Evde çoğunlukla boş kaldığınız için mastürbasyona yöneliyorsunuz. Boş kalmayın. Film izleyin dışarı çıkın kitap okuyun herhangi bir şey yapın.

Daha iyi bir çözüm var. Evde çoğunlukla boş kaldığınız için mastürbasyona yöneliyorsunuz. Boş kalmayın. Film izleyin dışarı çıkın kitap okuyun herhangi bir şey yapın.
Hocam denedim mastürbasyon yapma isteği gelince aklım başka birşey görmüyor o yüzden sigara dedim sigarayı evde icemem

Sigara mastürbasyondan daha zararlı değil mi? Sigaraya başlamak için bahane arıyorsunuz bence.
Sosyal hayatını çok etkiliyor yani günde 2-3 defa yapıyorum artık bırakmak istiyorum

Hocam ben gezmeyi seven biri değilim yani evde duruyorum arkadaşlarımın hepsi sigara içiyor yani en azından bırakana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…