womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #11 Sauron u anlamak dedi: Hocam çok yukarıdan mı çekiyorsunuz bütün halinde çekme işlemini başlatınız. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden bildiniz bunu? Onerinizi dikkate alacagim birkac gun ara verdikten sonra. Her gun yaramiyor demek ki eskidi glb. M3HM3TY dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Hocam hafiften olsa normal karsilarim da kivrandirtiyor.
Sauron u anlamak dedi: Hocam çok yukarıdan mı çekiyorsunuz bütün halinde çekme işlemini başlatınız. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden bildiniz bunu? Onerinizi dikkate alacagim birkac gun ara verdikten sonra. Her gun yaramiyor demek ki eskidi glb. M3HM3TY dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Hocam hafiften olsa normal karsilarim da kivrandirtiyor.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #12 womanizer217 dedi: Hocam nereden bildiniz bunu? Onerinizi dikkate alacagim birkac gun ara verdikten sonra. Her gun yaramiyor demek ki eskidi glb. Hocam hafiften olsa normal karsilarim da kivrandirtiyor. Genişletmek için tıkla... O yanma genelde 1 dakika falan sürüyor yapıyorken tuvaletimi. Bir ara araştırdım normal bir şeymiş bu.
womanizer217 dedi: Hocam nereden bildiniz bunu? Onerinizi dikkate alacagim birkac gun ara verdikten sonra. Her gun yaramiyor demek ki eskidi glb. Hocam hafiften olsa normal karsilarim da kivrandirtiyor. Genişletmek için tıkla... O yanma genelde 1 dakika falan sürüyor yapıyorken tuvaletimi. Bir ara araştırdım normal bir şeymiş bu.
womanizer217 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #13 M3HM3TY dedi: O yanma genelde 1 dakika falan sürüyor yapıyorken tuvaletimi. Bir ara araştırdım normal bir şeymiş bu. Genişletmek için tıkla... Hocam benim yaparken sorun yok yaptiktan sonra oluyor.
M3HM3TY dedi: O yanma genelde 1 dakika falan sürüyor yapıyorken tuvaletimi. Bir ara araştırdım normal bir şeymiş bu. Genişletmek için tıkla... Hocam benim yaparken sorun yok yaptiktan sonra oluyor.
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 18 20 Eylül 2023 #14 Tuvaletin varken mastürbasyon yaparsan olur bu. İşe sonra yap.