Rehber Mate 10 Lite bootloader kilidi açma

Aynenn öyle yapacağım teşekkür ederim bir de. Android 10 ya da 11 ROM ne önerirsiniz ve bir de güvenlik güncellemesi 2018 mi olmalı sonrası olunca bootlop oluyor dediler.

Hocam ben çok ROM denedim ama en stabil stock ROM.

Ama Custom ROM olarak soracak olursanız XDA forumunda leaos var onu bir deneyin isterseniz bazıları bootloopa düşüyordu.

Hocam ben çok ROM denedim ama en stabil stock ROM.

Ama Custom ROM olarak soracak olursanız XDA forumunda leaos var onu bir deneyin isterseniz bazıları bootloopa düşüyordu.
Android sürüm biraz eski o yüzden sorun oluyor bootlop düşmeşi herhalde benim bahsettiğim olay birde emuı 7 sürümünü nereden bulabilirim

Android sürüm biraz eski o yüzden sorun oluyor bootlop düşmeşi herhalde benim bahsettiğim olay birde emuı 7 sürümünü nereden bulabilirim
Android 7 kurup emıu sürümü düşürüp kurmayı düşünüyorum

Hatırladığım kadarıyla buna özel toollar vardı şu an bilgisayarı formatladığım için yardımcı olamam XDA forumuna bakmanız daha iyi olur.

Hatırladığım kadarıyla buna özel toollar vardı şu an bilgisayarı formatladığım için yardımcı olamam XDA forumuna bakmanız daha iyi olur.
Bulamadım

Bilgisayar görmüyor testpoint yapıp hemen USB taktım yine aynı

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG_0988.jpeg
    280,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0989.jpeg
    395,2 KB · Görüntüleme: 21
İ

Yok sadece bir yazılım yüklendi.

Aygıt yöneticisinde böyle gözüküyor.

Biraz şarj yeri deforme tam tutmuyor.

İlk fotoğrafta driverlar yüklenmemiş olarak gözüküyor eklediğim linkten driverları kurdunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…