Mate 10 Lite ile iPhone SE takaslanır mı?

aquamentus

Centipat
Uzun zamandan beri iPhone kullanmak istiyorum. Şu an Mate 10 Lite kullanıyorum. Letgo'da gezinirken iPhone SE Telefonu gördüm. Özellikleri hoşuma gitti. Adamla konuştum, takas yapabiliriz diyor. Acaba takas yapsam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2" kadar ekran boyutu küçülecek. Bu konuda sorun yaşamam diyorsanız, geçilebilir. Yaklaşık olarak 3 senedir iPhone SE kullanıyorum. Performans ve özellik bakımından beni rahatsız eden bir yanı yok henüz. Temiz bir cihazsa, ben olsam alırdım. Sizin kriterlerinize göre cevabı değişebilir.

Son düzenleme:
İkisini de kullanmadım fakat şöyle bir düşününce bu yıl iPhone 6 güncelleme almadı seneyede iPhone 6s ve SE almayacak. Büyük ekrandan küçük ekrana geçince de alışma süresi olacak. Bu kriterleri de göz önünde bulundurun.

Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkürler. Takas yapmama kararı aldım.Sonuçta Adamın nasıl kullandığını bilmiyorum, ne için kullandığını bilmiyorum teşekkürler. ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…