Qeymen Femtopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Hiç düşürmedim. Arkasında renkli kılıf vardı. Modeli Huawei Mate 20 Lite.
Qeymen Femtopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #2 Neden olmuş olabilir?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.046 Makaleler 2 Çözümler 32 29 Ekim 2022 #3 Qeymen dedi: Neden olmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir hocam, sizin servise gitmeniz lazım.
Qeymen dedi: Neden olmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir hocam, sizin servise gitmeniz lazım.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 Qeymen dedi: Hiç düşürmedim. Arkasında renkli kılıf vardı. Modeli Huawei Mate 20 Lite. Genişletmek için tıkla... Cebinde birşey çatlatmış olabilir. Üstüne birşey düşmüş olabilir.
Qeymen dedi: Hiç düşürmedim. Arkasında renkli kılıf vardı. Modeli Huawei Mate 20 Lite. Genişletmek için tıkla... Cebinde birşey çatlatmış olabilir. Üstüne birşey düşmüş olabilir.
Qeymen Femtopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #5 BehzatAmirim dedi: Cebinde bir şey çatlatmış olabilir. Üstüne bir şey düşmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek bir yerden atılmış gibi teknik bir şey olamaz değil mi?
BehzatAmirim dedi: Cebinde bir şey çatlatmış olabilir. Üstüne bir şey düşmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek bir yerden atılmış gibi teknik bir şey olamaz değil mi?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #6 Qeymen dedi: Hocam yüksek bir yerden atılmış gibi teknik bir şey olamaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Resim atabilirmisiniz ? Cihaz hiç düştü mü?
Qeymen dedi: Hocam yüksek bir yerden atılmış gibi teknik bir şey olamaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Resim atabilirmisiniz ? Cihaz hiç düştü mü?