Mate 20 Lite ve Mi Band 5 ile iPhone 7 takas edilir mi?

Efe_06

Hectopat
Yer
Ankara
Elimde Mate 20 Lite var, arka kasasında hafif çatlak bulunan üstüne Mi Band 5 koyup sadece arka kamerasında titreme yapan iPhone 7 takas edilir mi?

Bence edilmez aga. Bende de iPhone 7 vardı arka kamerası titriyordu. İflah olmadı. Ayrıca 16 GB ise uzak dur. Direkt zaten elden çıkardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sakın öyle bir hataya düşmeyin. Mate 20 Lite ile iPhone 7'yi takas ettim. Şu an iPhone 7 kullanıyorum. Batarya yeni değişti, ama aktif kullanımda 1 saat dayanmıyor. Performans olarak iPhone biraz daha önde. Kamera olarak iki telefonu da kullanmış biri olarak Mate 20 Lite daha iyi.

Mate 20 Lite kullanıyorum fakat kamerası bana berbat geliyor çok bulanık. iPhone 6 kamerası bile daha iyi.

Mate 20 Lite kullanıyorum fakat kamerası bana berbat geliyor çok bulanık. iPhone 6 kamerası bile daha iyi.

Telefonunuzda sıkıntı olabilir mi? Şahsen karşılaştırmıştım. Karanlık ortamlarda iPhone çok daha iyi çekiyor. Ancak genel karşılaştırmada Mate 20 Lite çok daha hoşuma gitmişti benim.

Tamam, vazgeçtim. iPhone 7 kamerası daha iyiymiş. Bana Mate 20 daha iyi gibi gelmişti. Bariz sonuçlar;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…