Mate 20 Lite vs Zenfone 5Z

Kuzi

Kilopat
Daha fazla  
Sizce hangisi? Bir de şöyle bir durum var zenfone 5z'nin fiyatı çok dengesiz internetten bakarak ne kadar olduğunu tam çıkaramadım. Bu ikisini karşılaştıramayacak kadar fiyat farkı var mı onu da çıkaramadım ama eğer varsa da o farkı verip zenfone 5z almaya değer mi?

Ayrıca Mate 20 Lite'ı aslında çok beğendim her yönden. Ama çoğu yerde işlemcisinin (Kirin 710) çok da üstün bir işlemci olmadığını okudum. Bu durum beni üzer mi ve bu işlemciye sahip bir telefon beni kaç yıl götürür? Ayrıca telefonda öyle PUBG tarzı performans gerektiren oyunları oynayayım diye bir derdim yok ama basit oyunları ve genel olarak sosyal medya, spotify ve tarzı birçok uygulamayı zorlanmadan uzun bir süre boyunca çalıştırmasını isterim açıkçası.

Son düzenleme:
Aynı segment ürünler değiller. Zenfone 5Z çok daha üstün. Fiyatı düşmüş iken Hepsiburada'dan alabilirsin.

Mate 20 lite kullanıyorum kamera konusunda çok iyi olmadığını söyleyebilirim. 5z zaten daha üst segment bir cihaz kesinlikle 5z tercih edilmeli.

Yorumlarınız için sağolun. Aralarındaki fiyat farkı için değer mi diye düşünüyordum demek ki değermiş. Bir de bir sorum daha olacak.
Mate 20 lite kullanıyorum kamera konusunda çok iyi olmadığını söyleyebilirim. 5z zaten daha üst segment bir cihaz kesinlikle 5z tercih edilmeli.
Kamerasında çok iyi değil demişsiniz ama çoğu yerde iyi olduğunu okudum. Bir de 5Z'nin kamerası ne kadar iyi?

Ben Mate 20 Lite kullanıyorum. Güzel bir telefon ve memnunum. Kamera kalitesinde gece çekimi hariç gayet güzel. Profesyonel derecesinde çekilebilir. Ancak gece çekiminde biraz zorlanıyor. Onun haricinde oyunlarda iyi performans veriyor ve pil tüketimi de gayet iyi durumda. Full kullanımda 1 günü çok rahat bir şekilde çıkartıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı