Karais Hectopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2019 #1 Yurtdışı telefon alacağım. Maksimum bütçem 4000TL. Bu üçü arasında kaldım sizce hangisi? Benim için önemli olanlar: Kamera, Uzun ömürlü kullanılabilen, Pili güzel, Servisi beni üzmesin. Huawei Mate 20 Pro Samsung Galaxy S10(Plus değil) Xiaomi Mi 9
Yurtdışı telefon alacağım. Maksimum bütçem 4000TL. Bu üçü arasında kaldım sizce hangisi? Benim için önemli olanlar: Kamera, Uzun ömürlü kullanılabilen, Pili güzel, Servisi beni üzmesin. Huawei Mate 20 Pro Samsung Galaxy S10(Plus değil) Xiaomi Mi 9
M MasterBaston Hectopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 851 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyumcu () 7 Mayıs 2019 #2 S10
berkcanb7 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2019 #3 Fiyatlar sizin için sorun oluşturmuyorsa S10 diyorum.
Apocalypse Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 649 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2019 #4 S10
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 7 Mayıs 2019 #5 Her ne kadar Mi9'u sevsemde S10 aralarında en başarılı telefon.
Karais Hectopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2019 #6 berkcanb7 dedi: Fiyatlar sizin için sorun oluşturmuyorsa S10 diyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sonradan aralarına iPhone XR eklemeyi düşündüm sizce şimdi sonuç ne olur? inPijamas dedi: Her ne kadar Mi9'u sevsemde S10 aralarında en başarılı telefon. Genişletmek için tıkla... Peki sonradan aralarına iPhone XR eklemeyi düşündüm sizce şimdi sonuç ne olur? Apocalypse dedi: S10 Genişletmek için tıkla... Peki sonradan aralarına iPhone XR eklemeyi düşündüm sizce şimdi sonuç ne olur?
berkcanb7 dedi: Fiyatlar sizin için sorun oluşturmuyorsa S10 diyorum. Genişletmek için tıkla... Peki sonradan aralarına iPhone XR eklemeyi düşündüm sizce şimdi sonuç ne olur? inPijamas dedi: Her ne kadar Mi9'u sevsemde S10 aralarında en başarılı telefon. Genişletmek için tıkla... Peki sonradan aralarına iPhone XR eklemeyi düşündüm sizce şimdi sonuç ne olur? Apocalypse dedi: S10 Genişletmek için tıkla... Peki sonradan aralarına iPhone XR eklemeyi düşündüm sizce şimdi sonuç ne olur?
berkcanb7 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2019 #7 Tamamen işletim sistemine göre tercih etmelisiniz. İki cihaz da sizi üzmez. Android derseniz S10, IOS derseniz İPhone XR.
Tamamen işletim sistemine göre tercih etmelisiniz. İki cihaz da sizi üzmez. Android derseniz S10, IOS derseniz İPhone XR.