Mate 40 Pro hâlâ alınır mı?

Hakan Emin

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda iPhone 12 mini kullanıyorum. Telefon değiştireceğim ve baktığım telefonlar arasında Mate 40 Pro var. Ben Google servisi olmamasını önemsemiyorum, tabletini kullanıyorum matepad 11 ve hiç sorun çekmiyorum.

1) sizce aralık 2022 de Mate 40 Pro alınır mı? Ne kadar güncelleme alacak? Güncelleme almaması önemli mi?

2) seçeneklerim: Mate 40 Pro, Note 20 Ultra, S21 Ultra. Mate 40 Pro çok ilginç duruyor. S21 ultranın elde duruşu güzel değil çok basit duruyor. Note 20 Ultra ve Mate 40 Pro daha Premium duruyor.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

@BERWAR sizin değerli yorumlarınızı duymak isterim özellikle

Son düzenleyen: Moderatör:
Size kalmış , huawei güzel bir marka google hizmetleri olmaması sıkıntı yapmıyorsa alınabilir. Stabil bir işletim sistemine sahip. Bana kalırsa S21 ultra almak daha mantıklı olur ama tercih sizindir.

Ben olsam IPhone'dan Android'e geçmezdim ama geçmek istiyorsanız yeni çıkacak olan S23 serisine ya da yeni tanıtılan Xiaomi 13 serisine bakabilirsin.

Emin ol 12 Mini'den geçmeye değmez. Güncellik, performans anlamında 12 Mini'den daha kötü bir cihaz artık.

Kamera tarafından da bakılacaksa, Apple'da ki doğal renkler yok bu cihaz da. Lens ve çekim kalitesi olarak da 12 Mini'nin önünde bir cihaz değil. Kısacası Mate 40 Pro'ya geçilmez.

Daha büyük ekranlı bir telefona geçmek istiyordum. O yüzden, miniden çıkmak istedim. Düz iPhone 12 de alabilirim ama Mate 40 Pro , S21 Ultra ve o köşeli harika tasarımıyla Note 20 Ultra cezbediyor beni

12 miniden Mate 40 Pro'ya bence geçilmez. 12 miniyi elden çıkarıp ikinci el iPhone 12 Pro'ya da 13 Pro almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…