SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 29 Aralık 2020 #11 claus dedi: Denedikten sonra sonucu bildirin, ona göre devam edelim. Genişletmek için tıkla... SIP hatası alıp durdum. Birkaç NVRAM değeri denedim ama hiçbiri işe yaramadı.
claus dedi: Denedikten sonra sonucu bildirin, ona göre devam edelim. Genişletmek için tıkla... SIP hatası alıp durdum. Birkaç NVRAM değeri denedim ama hiçbiri işe yaramadı.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 29 Aralık 2020 #12 Attığım scripti denerken SIP hatası aldıysanız zaten SIP'ı kapatmanız lazım.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 30 Aralık 2020 #13 tristessehivernale dedi: Attığım scripti denerken SIP hatası aldıysanız zaten SIP'ı kapatmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Kapattım, daha doğrusu kapatmaya çalıştım. Ancak başarılı olamadım sanırım. Bir rehberiniz var mı acaba bunun için?
tristessehivernale dedi: Attığım scripti denerken SIP hatası aldıysanız zaten SIP'ı kapatmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Kapattım, daha doğrusu kapatmaya çalıştım. Ancak başarılı olamadım sanırım. Bir rehberiniz var mı acaba bunun için?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 30 Aralık 2020 #14 Recovery ile boot edip kapatabilmeniz lazım. Siz nasıl denediniz?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 30 Aralık 2020 #15 tristessehivernale dedi: Recovery ile boot edip kapatabilmeniz lazım. Siz nasıl denediniz? Genişletmek için tıkla... Hım, Recovery moduna almak hiç aklıma gelmedi, takip ettiğim rehberlerde de belirtilmemişti. Deneyeceğim müsait olunca, çok teşekkür ederim. @tristessehivernale merhaba tekrardan. SIP'i tamamen devre dışı bırakıp patchi uyguladım. Ancak çalışmadı, üstüne bazı aksaklıklar oluşturdu. SideCar sanırım çok nadir çalışan bir özellik. Şimdilik bırakıyorum o nedenle. Son düzenleme: 31 Aralık 2020
tristessehivernale dedi: Recovery ile boot edip kapatabilmeniz lazım. Siz nasıl denediniz? Genişletmek için tıkla... Hım, Recovery moduna almak hiç aklıma gelmedi, takip ettiğim rehberlerde de belirtilmemişti. Deneyeceğim müsait olunca, çok teşekkür ederim. @tristessehivernale merhaba tekrardan. SIP'i tamamen devre dışı bırakıp patchi uyguladım. Ancak çalışmadı, üstüne bazı aksaklıklar oluşturdu. SideCar sanırım çok nadir çalışan bir özellik. Şimdilik bırakıyorum o nedenle.
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Ocak 2021 #16 Sidecar bluetooth ile çalışıyor. Bağlantı yokken çalışmaz.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 1 Ocak 2021 #17 Sanırım Apple uyumlu bir Wi-Fi kartı ile, Apple güvenlik çiplerinin boşluklarını doldurabilecek yamalar gerekiyor. Vazgeçtim ben de. Hz.futureorkun dedi: Sidecar bluetooth ile çalışıyor. Bağlantı yokken çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi zaten de, sence bunu denememiş olabilir miyim?
Sanırım Apple uyumlu bir Wi-Fi kartı ile, Apple güvenlik çiplerinin boşluklarını doldurabilecek yamalar gerekiyor. Vazgeçtim ben de. Hz.futureorkun dedi: Sidecar bluetooth ile çalışıyor. Bağlantı yokken çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi zaten de, sence bunu denememiş olabilir miyim?