Matebook 14 Ekran Ezilmesi

olckcioguz

Decapat
Daha fazla  
Huawei Matebook 14 laptopum muhtemelen ekranı üstüne düştüğü için kasaya doğru büküldü. Kapağı açarken kapatırken sürekli kasaya sürtüyor ve daha fazla zarar veriyor. Ekranda bir sorun yok ama bükülen kısım ekrana çok yakın olduğu için düzeltmeye çekiniyorum. Kasayı düzeltmeye yönelik önerilerileriniz var mı? Garantinin ilgileneceğini sanmıyorum. Bu yüzden kendim halletmeye çalışıyorum.

Dosya Ekleri

• 20250402_140521.jpg
    186,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 20250402_140649.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı hatası garanti kapsamından işlem yapılmaz buna, buna benzer bir vuruğu ben 2010 MacBook Air'de yaşamıştım neredeyse hiç açılmıyordu sizin vurduğunuz hafif bile kalırdı diyebilirim. Cihazı açıp ekranı söktüm, vuruk oluşmasın diye bir havlu ve pense yardımıyla ekranın yan tarafını düzeltmiştim, alt kasadaki eğikliği bir kitap ve çekiç yardımıyla düzleyebildiğim kadar düzleştirmiştim ve kasanın üzerinde de aluminyum kesikleri vardı onları da zımparalayıp gövde rengine çok yakın bir stickerle yapıştırmıştım zaten ekranın tam menteşe noktalarına geldiği için doğru dürüst belli olmuyordu. Burada kasayı düzeltecek kadar bir eğilme yok ama ekranı söküp ekranın eğildiği köşesini penseyle düzeltmenizi ve alt kasada küçük çıkıntı kalıyor kapanırken üst kasaya değiyorsa orasını da zımparayla düzlemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…