Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.262 Makaleler 42 Çözümler 274 13 Ocak 2021 #61 Yehetto dedi: Reset attım sürücüleri kendi yüklemesinden kaynaklı mıdır? Genişletmek için tıkla... Sürücüler genellikle reset attıktan sonra aktif oluyor.
Yehetto dedi: Reset attım sürücüleri kendi yüklemesinden kaynaklı mıdır? Genişletmek için tıkla... Sürücüler genellikle reset attıktan sonra aktif oluyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #62 Yehetto dedi: Evet, ettim. Ancak Radeon Graphics yüklenmemiş kendim yüklemek için baktığımda sadece Win 10 için olduğunu fark ettim. Genişletmek için tıkla... O zaman yeniden başlatın sistemi. Ek olarak "sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade" ile kalan güncelleme var mı onu da kontrol edin. O da olmazsa tema Cinammon'un stabilitesini bozmuş olabilir. Yehetto dedi: Evet, ettim. Ancak Radeon Graphics yüklenmemiş kendim yüklemek için baktığımda sadece Win 10 için olduğunu fark ettim.Eki Görüntüle 833107 Genişletmek için tıkla... Dediğim kodu uygulayın. Muhtemelen bulacaktır.
Yehetto dedi: Evet, ettim. Ancak Radeon Graphics yüklenmemiş kendim yüklemek için baktığımda sadece Win 10 için olduğunu fark ettim. Genişletmek için tıkla... O zaman yeniden başlatın sistemi. Ek olarak "sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade" ile kalan güncelleme var mı onu da kontrol edin. O da olmazsa tema Cinammon'un stabilitesini bozmuş olabilir. Yehetto dedi: Evet, ettim. Ancak Radeon Graphics yüklenmemiş kendim yüklemek için baktığımda sadece Win 10 için olduğunu fark ettim.Eki Görüntüle 833107 Genişletmek için tıkla... Dediğim kodu uygulayın. Muhtemelen bulacaktır.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #63 Zurnadürüm dedi: Dediğim kodu uygulayın. Muhtemelen bulacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü buldu ve yükledi ancak yeniden başlatmama rağmen durum değişmedi. Ayrıca sistem çok ısınıyor Linux'tayken.
Zurnadürüm dedi: Dediğim kodu uygulayın. Muhtemelen bulacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü buldu ve yükledi ancak yeniden başlatmama rağmen durum değişmedi. Ayrıca sistem çok ısınıyor Linux'tayken.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #64 Yehetto dedi: Hocam bir sürü buldu ve yükledi ancak yeniden başlatmama rağmen durum değişmedi. Ayrıca sistem çok ısınıyor Linux'tayken. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklı sorun olası. @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT Yehetto dedi: Hocam bir sürü buldu ve yükledi ancak yeniden başlatmama rağmen durum değişmedi. Ayrıca sistem çok ısınıyor Linux'tayken. Genişletmek için tıkla... Hocam terminalde şunu yazıp değerleri atar mısınız? Kod:Panoya kopyala inxi -Fxz Hata verirse sudo apt-get install inxi yazın. Son düzenleme: 13 Ocak 2021
Yehetto dedi: Hocam bir sürü buldu ve yükledi ancak yeniden başlatmama rağmen durum değişmedi. Ayrıca sistem çok ısınıyor Linux'tayken. Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklı sorun olası. @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT Yehetto dedi: Hocam bir sürü buldu ve yükledi ancak yeniden başlatmama rağmen durum değişmedi. Ayrıca sistem çok ısınıyor Linux'tayken. Genişletmek için tıkla... Hocam terminalde şunu yazıp değerleri atar mısınız? Kod:Panoya kopyala inxi -Fxz Hata verirse sudo apt-get install inxi yazın.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #65 @Yehetto Linux dediğiniz hangi Linux acaba? Kusura bakmayın, konuyu pek takip edemedim.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 13 Ocak 2021 #66 Karar verdiniz mi hocam? Ne yükleyeceksiniz?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #67 Dengesiz Kokarca dedi: @Yehetto Linux dediğiniz hangi Linux acaba? Kusura bakmayın, konuyu pek takip edemedim. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Cinammon. WhiteSur teması kurulu. Kemânkeş- dedi: Karar verdiniz mi hocam? Ne yükleyeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Yükledi bile
Dengesiz Kokarca dedi: @Yehetto Linux dediğiniz hangi Linux acaba? Kusura bakmayın, konuyu pek takip edemedim. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Cinammon. WhiteSur teması kurulu. Kemânkeş- dedi: Karar verdiniz mi hocam? Ne yükleyeceksiniz? Genişletmek için tıkla... Yükledi bile
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #68 @Yehetto işlemciler uzmanlık alanım değil fakat bilgisayar yeni çıktıysa ve donanımları çok yeni ise Arch tabanlılar iyi bir seçenek olur bence.
@Yehetto işlemciler uzmanlık alanım değil fakat bilgisayar yeni çıktıysa ve donanımları çok yeni ise Arch tabanlılar iyi bir seçenek olur bence.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #69 Zurnadürüm dedi: Hocam terminalde şunu yazıp değerleri atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #70 Yehetto dedi: Eki Görüntüle 833155 Genişletmek için tıkla... 1. Driverı kurmamış sanırım. Çünkü Driver kısmında "N/A" işareti var. 2. 81 derece boşta çalışma için gerçekten çok yüksek. Eğer Windows'ta böyle sorun yoksa muhtemelen o sürücü kaynaklı.
Yehetto dedi: Eki Görüntüle 833155 Genişletmek için tıkla... 1. Driverı kurmamış sanırım. Çünkü Driver kısmında "N/A" işareti var. 2. 81 derece boşta çalışma için gerçekten çok yüksek. Eğer Windows'ta böyle sorun yoksa muhtemelen o sürücü kaynaklı.