Matebook 16s oyun performansı

ibrahim_bl11

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Bir arkadaşım Matebook 16s satın almayı düşünüyor. Genel işler için kullanacak kendisi. Arada oyun da oynar ama en fazla World of Warships diyelim. Belki pes/fifa serisi. Ve oynadığı zamanda kasma/donma olmasını istemiyor.

Biliyosunuz ki harici GPU barındırmayan bir model Matebook 16s. Neyse ki iris Xe kullanıyor. Sizce iris Xe yeterli midir bu işler için?

Oyuncu bilgisayarı istemiyor kendisi. Gerek fan gürültüsü, gerek kalın olması vs.

Yanıtlarınızı bekliyorum, teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL CS:GO gibi oyunlar oynanabilir ancak diğer oyunlar için en fazla arkadaşların dediği gibi 720p 30FPS olur.

rekâbetçi oyun oynamıyo kendisi. sadece world of warships ve pes/fifa serisi için düşünceniz nedir?

rekâbetçi oyun oynamıyo kendisi. sadece world of warships ve pes/fifa serisi için düşünceniz nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
720p 30 fps ne kadar zevk verir bilmiyorum.

Iris Xe oyunlarda güzel bir deneyim sunmaz. 30 FPS Low ayar kartı.

İris Xe ve MX 250'nin hemen hemen birbirine denk olduğunu varsayarsak fotoğraftaki test sonucu hakkında yorumunuzu alabilir miyim? Testler yanıltıcı mıdır?

Dosya Ekleri

• 66BBE069-675A-4CA3-BF87-DEAB1EBD067E.jpeg
    269,4 KB · Görüntüleme: 81
İris Xe ve MX 250'nin hemen hemen birbirine denk olduğunu varsayarsak fotoğraftaki test sonucu hakkında yorumunuzu alabilir miyim? Testler yanıltıcı mıdır?
MX 250 de günümüz oyunları için low ayar kartı. Ama attığınız oyun yeni sayılmaz ondan dolayı yüksek FPS alınıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…