Matebook D14 ekranı nasıl temizlenmeli?

x3one

Kilopat
Matebook D14 cihazımın LED (IPS) ekranı var. Temiz, gözlük temizleme bezi ile ekranı temizlemeye çalışıyorum. Toz alıyorum ancak ardından bazı kılcal izler kalıyor. Onları da temizlemeye çalışıyorum ancak bazıları kalıcı kalıyor gibi geliyor. Bu tip yeni nesil ekranları temizlemenin en iyi yolu nedir?

Evet nemli ve temiz mikrofiber bez, hatta kullandıktan sonra ekrana hava tutarsan hiç bir şey yapışmaz, fotograf makıneleri için küçük el pompaları var bez ile bastırmadan ekranı sildikten sonra kullanmanı önerrim birde bezi kullandıktan sonra kilitli bir poşet içinde tutarsan tozlanmasını önlersin, zira toz ekranı illaki çizer.

Teşekkürler. Peki sprey var mı bu IPS'ler için?
Sprey hava tüpler var ama şahsi düşüncem gerek yok, pompa daha ekonomik ve sadece hava olduğu için herhangi bir kimyasalda dokunmuyor ekrana ben öyle yapıyorum kendi monitörlerimde.

Laptop ve elektronik aletleri temizleme kitleri var. Onlardan alın, devamlı kullanırsınız. Ben spreyin içindeki sıvı ilk bittiği zamandan beri içerisine su doldurup mikrofiber beze sıkarak siliyorum, bir sorun yaşamadım. Ayrıca kitin içerisinde birkaç kullanışlı alet daha vardı diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…