Matebook D15 alınır mı?

Teşekkür ederim. Sadece dizi film internet için alacağım. Bütçem de en fazla bu kadar. Bu fiyata daha iyisini bulamadım.

Bütçem en fazla 7000₺

Birazcık arttırabilseniz çok iyi oyun bile oynatabilir ama siz bilirsiniz.

Teşekkür ederim. Sadece dizi film internet için alacağım. Bütçem de en fazla bu kadar. Bu fiyata daha iyisini bulamadım.
Oyun oynamayacaksanız 256 GB sürümü yeterli olur. Sistemde sadece SSD bulunduğu için gereğinden fazla dosya dolduğu zaman sistemde yavaşlamalar yaşarsınız. İdeali boş alanınız 75-100 GB ve üstünde olsun sorun yaşamazsınız.

Oyun hiç oynamam. Sadece netflix youtube ve kasmadan internette dolaşabilmek istiyorum.

Oyun hiç oynamam. Sadece netflix youtube ve kasmadan internette dolaşabilmek istiyorum.
Yeterli olacaktır, aynı ürünü bir akrabam ofis kullanımı için aldı ki muhasebeci olduğunu ve sorun yaşamadığını düşünürsek fazlasıyla yetecektir.

Birazcık arttırabilseniz çok iyi oyun bile oynatabilir ama siz bilirsiniz.
Oyun hiç oynamıyorum ben. Sadece internette gezerken kasmasın

Yeterli olacaktır, aynı ürünü bir akrabam ofis kullanımı için aldı ki muhasebeci olduğunu ve sorun yaşamadığını düşünürsek fazlasıyla yetecektir.
Teşekkürler. Çok faydalı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…