Kus Diyar Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 27 2 Kasım 2020 #1 Huawei Matebook D15'e Hackintosh nasıl yaparım? Uyumsuz diyenler var ama ben yapanları görüyorum, nasıl yapabilirim? Hackintosh'un image ve Config'i atarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Huawei Matebook D15'e Hackintosh nasıl yaparım? Uyumsuz diyenler var ama ben yapanları görüyorum, nasıl yapabilirim? Hackintosh'un image ve Config'i atarsanız sevinirim.
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Kasım 2020 #2 Kus Diyar dedi: Huawei Matebook D15'e Hackintosh nasıl yaparım? Uyumsuz diyenler var ama ben yapanları görüyorum, nasıl yapabilirim? Hackintosh'un image ve Config'i atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kaç defa AMD işlemcili laptoplar uyumsuz diye yazacağız. Vega 8 İGPU olarak tanıtılamıyor. Ekranın kasıp durmasından rahatsız olmayacaksanız kurmakta özgürsünüz.
Kus Diyar dedi: Huawei Matebook D15'e Hackintosh nasıl yaparım? Uyumsuz diyenler var ama ben yapanları görüyorum, nasıl yapabilirim? Hackintosh'un image ve Config'i atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kaç defa AMD işlemcili laptoplar uyumsuz diye yazacağız. Vega 8 İGPU olarak tanıtılamıyor. Ekranın kasıp durmasından rahatsız olmayacaksanız kurmakta özgürsünüz.
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 2 Kasım 2020 #4 Aynı paraya Mac alınabilirdi, yanlış tercih.
Kus Diyar Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 27 2 Kasım 2020 #5 Ben 4000 TL'ye aldım, sonradan pahalı oldu. Ve şu an 8000 TL Mac booklar.
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Kasım 2020 #6 Geçmiş olsun. Dolar her gün en az %2 artış yapıyor. Daha çok beklersiniz...
Kus Diyar Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 27 3 Kasım 2020 #7 futureorkun dedi: Kaç defa AMD işlemcili laptoplar uyumsuz diye yazacağız. Vega 8 İGPU olarak tanıtılamıyor. Ekranın kasıp durmasından rahatsız olmayacaksanız kurmakta özgürsünüz. Genişletmek için tıkla... Peki,rahatsız olmam. Hangi configi seçmem gerek?
futureorkun dedi: Kaç defa AMD işlemcili laptoplar uyumsuz diye yazacağız. Vega 8 İGPU olarak tanıtılamıyor. Ekranın kasıp durmasından rahatsız olmayacaksanız kurmakta özgürsünüz. Genişletmek için tıkla... Peki,rahatsız olmam. Hangi configi seçmem gerek?
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Kasım 2020 #8 Siz laftan anlamıyorsunuz. Arayın bulursunuz...
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #9 Sistemin uyumsuz.