Dün Vatan'dan Matebook D15 satın aldım araştırmalarım sonucu ergonomi vs bakımından beni en tatmin eden bu olmuştu fakat şarja taktığımda çok ısınıyor. Günlük işler, Film izlemek, görüntülü sohbetlere katılmak için aldım sizce doğru bir karar mı?
Dün Vatan'dan Matebook D15 satın aldım araştırmalarım sonucu ergonomi vs bakımından beni en tatmin eden bu olmuştu fakat şarja taktığımda çok ısınıyor. Günlük işler, Film izlemek, görüntülü sohbetlere katılmak için aldım sizce doğru bir karar mı?
Bence de gayet şık bir laptop, ayrıca içindeki işlemci de çoğu şey için yeterli. ETS 2, CS:GO gibi oyunları oynatır. IPS ekranı sayesinde film izlemek de keyifli olur, öyle TN panel laptoplar gibi sadece karşıdan bakmak gerekmez.
Çok memnunum laptoptan gündelik işleri çok iyi görüyor gerek tasarımı gerek parmak izi okuyucusu üstüne bir de Huawei share eklenince muazzam bir laptop tavsiye ederim.
Çok memnunum laptoptan gündelik işleri çok iyi görüyor gerek tasarımı gerek parmak izi okuyucusu üstüne bir de Huawei share eklenince muazzam bir laptop tavsiye ederim.
Şarja taktığında hissedilir bir şekilde ısınıyor. Valorant yükleme fırsatı buldum şarjda oynadım yarım saat falan o zaman hem ısındı hem de fan sesi duyulur hale geldi fakat oyun dışında normal kullanımda ses yok denilecek kadar az.