Matebook D15 vs Huma H5

19 bin TL civarına bir laptop almalıyım bilgisayar programcılığı okuyacağım. Bu fiyata arada bir oyun oynamak isterim ama ikisinde de zor olur, oynatmaz gibi geliyor ama genel olarak sizin tercihiniz hangisi olur?

Matebook D15 Intel Core i7 1195G7 16 GB 512 GB SSD Windows 11 Home 15.6" FHD.

Huma H5 v4.1.10.
15, 6" iş bilgisayarı - gümüş.

19 bin TL civarına bir laptop almalıyım bilgisayar programcılığı okuyacağım. Bu fiyata arada bir oyun oynamak isterim ama ikisinde de zor olur, oynatmaz gibi geliyor ama genel olarak sizin tercihiniz hangisi olur?

Huma H5 v4.1.10.

D15 kullanan biri olarak oyun için önermiyorum.
Fakat Huma için bir şey diyemem.
Ben D15'te
Visual Studio.
Visual Studio Code.
Adobe Photoshop vs. Ağır uygulamalar kullanıyorum PC hızlı yavaş değil fakat alev alev.

8 gb ram olan kurtarmaz ve hani 20 bin üstüne çıktıktan sonra aynı özellikleri almanın nasıl bi avantajı olsun

D15 kullanan biri olarak oyun için önermiyorum.
Fakat Huma için bir şey diyemem.
Ben D15'te
Visual Studio.
Visual Studio Code.
Adobe Photoshop vs. Ağır uygulamalar kullanıyorum PC hızlı yavaş değil fakat alev alev.
Genel olarak bende öyle uygulamalar kullanicam oyun işi ikisiyle de olmaz büyük ihtimalle teşekkürler fikriniz için

Huma H5 v4.1.10.

Bütçe arttırılabilirse:
Bütçe arttırılamıyorsa bu ürünün RAM'i yüksek modellerini tercih edebilirsiniz:

Ryzen™ 7 5825U ile i7-1195G7 arasında dağlar kadar fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı