B Batuhan Başoda Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 Huawei Matebook D16 almak istiyorum. Ama PS4 takılıp takılmadığını bilmiyorum. İnternetten de bulamadım. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?
Huawei Matebook D16 almak istiyorum. Ama PS4 takılıp takılmadığını bilmiyorum. İnternetten de bulamadım. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Şubat 2022 #2 Hdmi girişi varsa takılır.
B Batuhan Başoda Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #3 517298 dedi: HDMI girişi varsa takılır. Genişletmek için tıkla... HDMI girişi var ama bir emin olmak istedim.
517298 dedi: HDMI girişi varsa takılır. Genişletmek için tıkla... HDMI girişi var ama bir emin olmak istedim.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #4 Batuhan Başoda dedi: Huawei Matebook D16 almak istiyorum. Ama PS4 takılıp takılmadığını bilmiyorum. İnternetten de bulamadım. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlara PS4 tarzi cihazlar takilamaz. Laptoplar ve PS4 HDMI in girisine sahip.
Batuhan Başoda dedi: Huawei Matebook D16 almak istiyorum. Ama PS4 takılıp takılmadığını bilmiyorum. İnternetten de bulamadım. Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarlara PS4 tarzi cihazlar takilamaz. Laptoplar ve PS4 HDMI in girisine sahip.
B Batuhan Başoda Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #5 atestuna1 dedi: Bilgisayarlara PS4 tarzi cihazlar takilamaz. Laptoplar ve PS4 HDMI in girisine sahip. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anlayamadım . Yani takabilir miyim takamaz mıyım ?
atestuna1 dedi: Bilgisayarlara PS4 tarzi cihazlar takilamaz. Laptoplar ve PS4 HDMI in girisine sahip. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi anlayamadım . Yani takabilir miyim takamaz mıyım ?
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #6 Batuhan Başoda dedi: Dediğinizi anlayamadım . Yani takabilir miyim takamaz mıyım ? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmaz, daha once denemistim fakat taktigim kablo calismaz hale gelmisti. Denemeyin derim. atestuna1 dedi: Maalesef olmaz, daha once denemistim fakat taktigim kablo calismaz hale gelmisti. Denemeyin derim. Genişletmek için tıkla... Bazi uygulamalar ile wireless olarak goruntuyu bilgisayara aktarabilirsiniz bunun yerine.
Batuhan Başoda dedi: Dediğinizi anlayamadım . Yani takabilir miyim takamaz mıyım ? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmaz, daha once denemistim fakat taktigim kablo calismaz hale gelmisti. Denemeyin derim. atestuna1 dedi: Maalesef olmaz, daha once denemistim fakat taktigim kablo calismaz hale gelmisti. Denemeyin derim. Genişletmek için tıkla... Bazi uygulamalar ile wireless olarak goruntuyu bilgisayara aktarabilirsiniz bunun yerine.
B Batuhan Başoda Femtopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #7 atestuna1 dedi: Maalesef olmaz, daha once denemistim fakat taktigim kablo calismaz hale gelmisti. Denemeyin derim. Bazi uygulamalar ile Wireless olarak goruntuyu bilgisayara aktarabilirsiniz bunun yerine. Genişletmek için tıkla... Anladım bayağı kötü oldu ona göre bir planlama yapmıştım. Dediğiniz bazı uygulamalar neler ya da bir link var mıdır ben oradan bakayım.
atestuna1 dedi: Maalesef olmaz, daha once denemistim fakat taktigim kablo calismaz hale gelmisti. Denemeyin derim. Bazi uygulamalar ile Wireless olarak goruntuyu bilgisayara aktarabilirsiniz bunun yerine. Genişletmek için tıkla... Anladım bayağı kötü oldu ona göre bir planlama yapmıştım. Dediğiniz bazı uygulamalar neler ya da bir link var mıdır ben oradan bakayım.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #8 Batuhan Başoda dedi: Anladım bayağı kötü oldu ona göre bir planlama yapmıştım. Dediğiniz bazı uygulamalar neler ya da bir link var mıdır ben oradan bakayım. Genişletmek için tıkla... PS Remote Play remoteplay.dl.playstation.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Batuhan Başoda dedi: Anladım bayağı kötü oldu ona göre bir planlama yapmıştım. Dediğiniz bazı uygulamalar neler ya da bir link var mıdır ben oradan bakayım. Genişletmek için tıkla... PS Remote Play remoteplay.dl.playstation.net Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et