Zaten ihtiyacı olursa alması gerekir hocam. Boşta zaten çok kullanmaz.16 GB RAM için 512 MB VRAM çok az, ben o kadar fazla RAM kullanmıyorum. En azından 1.5 GB VRAM vermeyi planlıyorum.
Bunun için yapılacak bir şey bilmiyorum.Hocam ben de Matebook 14 kullanıyorum. Bu BIOS kısıtlamalarını nasıl kaldırabiliriz?
Dediğiniz gibi laptolarda BIOS kısıtlı olabiliyor. Fakat 10 GB bile yapılsa gücü artmaz. Buna takılmayın derim.
Hocam ben de Matebook 14 kullanıyorum. Bu BIOS kısıtlamalarını nasıl kaldırabiliriz?Dediğiniz gibi laptolarda BIOS kısıtlı olabiliyor. Fakat 10 GB bile yapılsa gücü artmaz. Buna takılmayın derim.
Zaten ihtiyacı olursa alması gerekir hocam. Boşta zaten çok kullanmaz.16 GB RAM için 512 MB VRAM çok az, ben o kadar fazla RAM kullanmıyorum. En azından 1.5 GB VRAM vermeyi planlıyorum.
Bunun için yapılacak bir şey bilmiyorum.Hocam ben de Matebook 14 kullanıyorum. Bu BIOS kısıtlamalarını nasıl kaldırabiliriz?
Haa ihtiyacı olunca RAM'dan ekstra olarak kullanıyor yani. Bunu bilmiyordum.Zaten ihtiyacı olursa alması gerekir hocam. Boşta zaten çok kullanmaz.
Bunun için yapılacak bir şey bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.