Matem Bronze sistem alınır mı?

EnverAvcii

Femtopat
Daha fazla  

Bu ikisini buldum. İnce hesap olan bütçemi zorlayacak. Taksitli alacağım ya da kendim üstteki seçeneği alacağım ve toplayacağım.
Üst düzey bir şey istemiyorum sadece ufak tefek oyun oynatsın. Film izletsin yeter benim için ama almışken çok kötü bir şey de almak istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Bu ikisini buldum. İnce hesap olan bütçemi zorlayacak. Taksitli alacağım ya da kendim üstteki seçeneği alacağım ve toplayacağım.
Üst düzey bir şey istemiyorum sadece ufak tefek oyun oynatsın. Film izletsin yeter benim için ama almışken çok kötü bir şey de almak istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hocam zaten bu fiyata daha iyi sistemler toplanabilir ama bu ekran kartına bu fiyat çok üst. Senin dediklerini de yapabilecek ama bu fiyattan daha aşağıya çıta çekebilecek çok sistem var.

@kxy

Tam bütçe belirtebilirseniz ikinci elden toplama veya hazır sistem önerisi yapabiliriz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı