Matematiğe 0'dan nasıl başlanabilir?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar matematiğim zayıf. Denklemleri falan bilmiyorum. Oran orantıyı hiç anlamıyorum. Benim TYT matı bir an önce geliştirmem lazım. 3 ayım var sizce ne yapmalıyım? Temelim zayıf.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar matematiğim zayıf. Denklemleri falan bilmiyorum. Oran orantıyı hiç anlamıyorum. Benim TYT matı bir an önce geliştirmem lazım. 3 ayım var sizce ne yapmalıyım? Temelim zayıf.

Bıyıklı matematiğin temel atma kampına bakabilirsiniz.

O kampı bitirince düzgünce bir matematik kampına başlayın.

3 ayda düzenli bir çalışma ile bitirirsiniz.

Bıyıklı matematiğin temel atma kampına bakabilirsiniz.

O kampı bitirince düzgünce bir matematik kampına başlayın.

3 ayda düzenli bir çalışma ile bitirirsiniz.
10 günlük kamp değil mi?

Antrenmanlarla Matematik 1, 2, 3, 4 kitapları var sıfırdan her şeyi anlatıyor kesinlikle tavsiye ederim hiç zaman kaybetme.

Tamamdır onu yapıp bıyıklı mat 55 günde TYT mat kampına geçmek doğru seçenek olur mu?

Olur hocam.

Bıyıklı matematiğin 55 günde TYT matematik kampı ile ilerlerken hem hocanın kitaplarını hem de yanına 345 TYT matematik soru bankasını alırsanız çok güzel olur.

Olur hocam.

Bıyıklı matematiğin 55 günde TYT matematik kampı ile ilerlerken hem hocanın kitaplarını hem de yanına 345 TYT matematik soru bankasını alırsanız çok güzel olur.
Gpt matronik kitabı var şuan sadece elimde digerlerini de alicam 345 de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…