Matematiğe karekök 0'dan başlamak

339345

Hectopat
İyi günler ben seneye YKS'ye gireceğim ama matematik temelim pek yok, diğer derslerden o kadar da kötü değilim ama matematik ciddi anlamda sıkıntılı elimde karekök 0 matematik kitabı var bundan başlarsam öğrenebilir miyim? Ayrıca karekök 0 ile beraber paralel izleyebileceğim YouTube önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

İyi günler ben seneye YKS'ye gireceğim ama matematik temelim pek yok, diğer derslerden o kadar da kötü değilim ama matematik ciddi anlamda sıkıntılı elimde karekök 0 matematik kitabı var bundan başlarsam öğrenebilir miyim? Ayrıca karekök 0 ile beraber paralel izleyebileceğim YouTube önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Karekök de iyidir hafif bir temel ister ama derseniz ki gerçekten 0 dan reset atmak istiyorum o zaman antremanlarla matematik diye bir seri vardı benim zamanımda hala var mı bilmiyorum o çok manyak bir kitap 0dan gerçek anlamda öğretiyor ama sağlam öğretiyor. Temiz kurulum gibi düşünebilirsin :)

Karekök de iyidir hafif bir temel ister ama derseniz ki gerçekten 0'dan reset atmak istiyorum o zaman antrenmanlarla matematik diye bir seri vardı benim zamanımda hala var mı bilmiyorum o çok manyak bir kitap 0'dan gerçek anlamda öğretiyor ama sağlam öğretiyor. Temiz kurulum gibi düşünebilirsin :)

Hocam antrenmanlarla matematik bildiğim kadarıyla en temel sıfırdan alıyor benim dediğim temel lise olarak yok yani lise matematiği çok kötü biraz araştırınca herkes karekök öneriyordu o yüzden sormuştum sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı