Matematiği yapamıyorum

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
Matematiği anlamıyorum.

Arkadaşlar anlıyorum ve anlamıyorum arasının tam ortasındayım gerçekten. Konuları diğer insanlara göre çok daha hızlı anlayabiliyorum ama yapamıyorum. Sizce bunun sebebi nedir ? işlem yapacakken dona kalıyorum (öğrendiklerimi unutmuyorum ama işlem sırasında karıştırıyorum :D )

Matematiği anlamıyorum.

Arkadaşlar anlıyorum ve anlamıyorum arasının tam ortasındayım gerçekten. Konuları diğer insanlara göre çok daha hızlı anlayabiliyorum ama yapamıyorum. Sizce bunun sebebi nedir ? işlem yapacakken dona kalıyorum (öğrendiklerimi unutmuyorum ama işlem sırasında karıştırıyorum :D )
Soru çözmeyi öğrenememişsiniz soru çözemiyorsunuz video çözümlerine bakın ondan sonra soruya bir kaç dakika sonra dönün tekrar deneyin.

Matematiği anlamıyorum.

Arkadaşlar anlıyorum ve anlamıyorum arasının tam ortasındayım gerçekten. Konuları diğer insanlara göre çok daha hızlı anlayabiliyorum ama yapamıyorum. Sizce bunun sebebi nedir? İşlem yapacakken dona kalıyorum (öğrendiklerimi unutmuyorum ama işlem sırasında karıştırıyorum :D )

Kolaydan başlayarak test çözün daha sonra seviye seviye yükselterek devam edin ve her gün işlediğiniz yerleri tekrar edin istisnasız.

Yapamadığın soruyu 5-10 dakika neyse deneye deneye yapmaya çalış. Hiç yapamayacak gibi olursan çözüm videosunu izle, deneye deneye beynin nasıl düşünmesi gerektiğini öğrenecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı