Matematiğin Güler Yüzü nasıl?

Hocam son düzlükteyiz zaten sınava kalmış 3 hafta mgyden izlesem lti halledebilir miyim unutma konusunda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü zaten sınavla uç uca bitecek.

Hocam son düzlükteyiz zaten sınava kalmış 3 hafta mgyden izlesem lti halledebilir miyim unutma konusunda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü zaten sınavla uç uca bitecek.

Bence anlayamazsın hocam çok yüzeysel olur. Belki türev alma ve integral alma kısmından basit birkaç soru gelirse yapabilirsin ama sanmıyorum biraz daha detaylı bir kamptan bitirmeye çalış derim.

Bence anlayamazsın hocam çok yüzeysel olur. Belki türev alma ve integral alma kısmından basit birkaç soru gelirse yapabilirsin ama sanmıyorum biraz daha detaylı bir kamptan bitirmeye çalış derim.

Hocam kalan süre belli var mıdır tavsiyeniz.

Hocam kalan süre belli var mıdır tavsiyeniz.

Mert hocanın lti playlisti vardı onu bitirebilirsen sınava kadar fullersin.

Ve 345 tarzı orta düzey bir kitaptan temizle. 20 gün lti için gayet yeterli tabii diğer derslerde eksik yoksa.

Şu playlistten günde 3 tane video bitir toplam 45 video var 15 günde halledersin diğer türlü çok yüzeysel olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…