Owlwrecker Decapat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #1 9. sınıfım ve edebiyatın baraj dersi olduğunu biliyorum, yani kalırsanız sorumlu olursunuz. Aynısı matematik için de geçerli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
9. sınıfım ve edebiyatın baraj dersi olduğunu biliyorum, yani kalırsanız sorumlu olursunuz. Aynısı matematik için de geçerli mi?
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2022 #2 Owlwrecker dedi: 9. sınıfım ve edebiyatın baraj dersi olduğunu biliyorum, yani kalırsanız sorumlu olursunuz. Aynısı matematik için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz bu arada. Matematik baraj ders değil. Artı -1 Eksi
Owlwrecker dedi: 9. sınıfım ve edebiyatın baraj dersi olduğunu biliyorum, yani kalırsanız sorumlu olursunuz. Aynısı matematik için de geçerli mi? Genişletmek için tıkla... Edebiyattan kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz bu arada. Matematik baraj ders değil.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 22 Mayıs 2022 #3 Sadece edebiyat için geçerli. Artı 0 Eksi
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #4 kozmoneustee dedi: Edebiyattan kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz bu arada. Matematik baraj ders değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, edebiyattan kalınca edebiyatın sorumluluğunu veriyorsun. Sınıfta kalma sadece genel ortalama 50 altıysa geçerli. Artı 0 Eksi
kozmoneustee dedi: Edebiyattan kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz bu arada. Matematik baraj ders değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi, edebiyattan kalınca edebiyatın sorumluluğunu veriyorsun. Sınıfta kalma sadece genel ortalama 50 altıysa geçerli.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 22 Mayıs 2022 #5 kozmoneustee dedi: Edebiyattan kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz bu arada. Matematik baraj ders değil. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavı ile geçebiliyorsun. Artı 0 Eksi
kozmoneustee dedi: Edebiyattan kalırsanız sınıfta kalıyorsunuz bu arada. Matematik baraj ders değil. Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavı ile geçebiliyorsun.