Matematik Bilmeden Bilgisayar Programcılığı Okumak

Bende Bilgisayar programcılığı veya Bilgisayar destekli animasyon ve tasarım arasında kaldım. Bilgisayar destekli animasyonda matematik dersi yok. Ama Grafik çizim ve tasarım dersleri zorlar gibi.
Ben geçen sene niye yaptım bilmiyorum ama grafik tasarım yazıp tutturdum gitmedim

Okuldan okula göre değişiyor. Ben Balıkesir Üni. bilgisayar programcılığını bitirdim, geçen sene 6 kişi mezun olduk bütün bölümden. Bölüm derslerinden herkes geçti ama 2013'ten beri sadece Matematik dersinden kalan öğrenci vardı. Üniversiteden üniversiteye değişir, sınıf arkadaşım Altınoluk MYO'da matematik dersinde hocaları hiç zorlamıyormuş, ama Balıkesir MYO'da dediğim gibi 100'e yakın kalan vardı. DGS sınavına giricem 2 gün sonra. Matematik bilmiyorsan bir şekilde okulu bitirirsin, ama mühendisliğe yükseltmek gibi bir amacın var ise işin zor. Ben mesela İTÜ Uzay Müh. için çalışıyorum, 51 matematik sorusundan 50 sini doğru yapmam lazım. Şu anlık 44 yapıyorum ama yetmiyor. Yani demek istediğim matematiğin olmadan bir şekilde bitirirsin bölümü, ama geleceğin için ne olur bilmem.

Matematik temelleri önemli.

Ben girip matematiği üniversite de biraz temelden başlayıp ogrenicem zaten bölümü bitiricek miyim emin değilim sınava tekrardan hazırlanacagim

Eyvallah. Gelecek için tabi matematik bilgimi geliştirmeyi düşünüyorum.

Ben girip matematiği üniversite de biraz temelden başlayıp ogrenicem zaten bölümü bitiricek miyim emin değilim sınava tekrardan hazırlanacagim
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun bakalım ne olacak.

En iyisi memurluk beyler. Maaş sıkıntısı yok. Maaşın gelmiyorsa devlet bitmiş demek oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…