hamiltonfedaisi
Decapat
Merhaba, şu an 11. sınıfım ve matematikten nefret ediyorum. Biraz çevre yönlendirmesiyle sayısal seçtim fakat haftada 6 saat matematik iliklerimi sömürüyor. Matematik dışında tüm dersleri dinleyebiliyor, ve katılabiliyorum. Ama matematik dersine gelince uyuyasım geliyor o derste. Okulda matematiğe hiç odaklanamıyorum ve eve gelince matematik çalışayım diyorum fakat kafam sürekli farklı yerlere dalıyor. Kimyayı çalışabiliyorum. Fizik, biyoloji yine aynı şekilde. Dil derslerini çok seviyorum İngilizce'yi iyi bildiğimi düşünüyorum; Almanca'da çok şey bilmesem bile fokuslanabiliyor ve çalışabiliyorum.
Ama matematiğe gelince işler hiç öyle yürümüyor. Nefret ediyorum. İleride hedefim öncelikli olarak havacılığı sevdiğimden dolayı uçak, sonrasında bilgisayarları da aynı şekilde sevdiğimden dolayı bilgisayar/yazılım mühendisliği. Ne yapmam lazım?
Ama matematiğe gelince işler hiç öyle yürümüyor. Nefret ediyorum. İleride hedefim öncelikli olarak havacılığı sevdiğimden dolayı uçak, sonrasında bilgisayarları da aynı şekilde sevdiğimden dolayı bilgisayar/yazılım mühendisliği. Ne yapmam lazım?
Son düzenleyen: Moderatör: