Matematik için Mert hoca mı Eyüp b mi?

IvenLu

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar millet bu yıl mezun senem. 3D vdd kitabından üslü sayılara kadar gelmiştim ve sınavda 12D 2Y matematik yaptım. YT de mert hocanın övüldüğünü çok duydum lakin forum sitelerinde tam aksini söyleyen de var. Elimde üslü sayılara kadar çözülmüş vdd var dediğim gibi. Sizce Eyüp b ile baştan başlamak mı yoksa mert hocadan sonra Eyüp b dinliyerek iki kere bitirmek mi, siz ne düşünüyorsunuz?

İkisi de birbirinden güzel hocalardır. Hangisinin anlatımını daha iyi bir şekilde anlıyorsanız onu dinleyin. Lakin tavsiyem ikisinden de dinlemeniz. He aynı konuyu dinlemek istemiyorsanız da en azından birisinden konu anlatımını ve soru çözümlerini izleyin diğerinden de sadece soru çözümlerini dinleyin ve izleyin. Bu şekilde daha iyi bir strateji uygulayabilirsiniz. Ne kadar çok soru o kadar iyi sizin için.

Anlatım konusunda hiçbiri sizi üzmez. Eyüp B ve Mert Hoca iyi anlatıcıdır. Doğrusu, hayal kırıklığına uğratacaklarını sanmıyorum.

Çok ilginizi çekiyorsa Eyüp B ve Matematiğin Fatihi'nin özel soru çözüm videoları var onlara bakın. Ayrıca normalde Üniversite öğrencilerine matematik anlta BUders hocasının özellike Problem konusunda bu bildiğiniz sıradan YKS hocalarının sizden sakladığı bazı tekniklerle soru çözdüğü videoları izleyin.

Eyüp B. üst düzey öğrencilere hitap ediyor. Bende sıfırdan çalışmaya başladım ve anlattığı çoğu şey bana hitap etmiyordu. Ben onun için Bıyıklı Matematik ile devam ettim. Eğer ki Eyüp B. size hitap ediyorsa iyi bir tercih olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı