Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Mert hocanın matematik ilk adım kamplarını bitirdim, matematiğe ilk adım, TYT'ye ilk adım, ve problemlere ilk adım, şimdi Mert hocanın normal TYT kampına mı geçeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Mert hocanın matematik ilk adım kamplarını bitirdim, matematiğe ilk adım, TYT'ye ilk adım, ve problemlere ilk adım, şimdi Mert hocanın normal TYT kampına mı geçeyim?
denizol1 Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 11 12. sınıfsan eksik olduğun konudan bilgili olduğun konuya göre ilerle. TYT gören bir sınıftaysan kamptaki sıraya göre ilerleyebilirsin
11 12. sınıfsan eksik olduğun konudan bilgili olduğun konuya göre ilerle. TYT gören bir sınıftaysan kamptaki sıraya göre ilerleyebilirsin
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 denizol1 dedi: 11 12. sınıfsan eksik olduğun konudan bilgili olduğun konuya göre ilerle. TYT gören bir sınıftaysan kamptaki sıraya göre ilerleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 11. sınıfım direkt TYT kampına geçmiştim mi bütün kamplar bitti yani temel kampları.
denizol1 dedi: 11 12. sınıfsan eksik olduğun konudan bilgili olduğun konuya göre ilerle. TYT gören bir sınıftaysan kamptaki sıraya göre ilerleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 11. sınıfım direkt TYT kampına geçmiştim mi bütün kamplar bitti yani temel kampları.