yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 27 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar matematikde kümeleri hiçbir şekilde anlamıyorum. Çok zor ve karışık bir konu yok işte 2'yi sola dağıtıcaz, yok sağa onu dağıtıcaz falan falan. Ne yapmam lazım? İsterse matematiği çok iyi bilen birisi gelsin gene anlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2020
Arkadaşlar matematikde kümeleri hiçbir şekilde anlamıyorum. Çok zor ve karışık bir konu yok işte 2'yi sola dağıtıcaz, yok sağa onu dağıtıcaz falan falan. Ne yapmam lazım? İsterse matematiği çok iyi bilen birisi gelsin gene anlamıyorum.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #2 TYT mi? Ben de anlamıyordum, şimdi şakır şakır çözebiliyorum. Nasıl oldu bilmiyorum, zamanla kafana oturacaktır konu.
TYT mi? Ben de anlamıyordum, şimdi şakır şakır çözebiliyorum. Nasıl oldu bilmiyorum, zamanla kafana oturacaktır konu.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Ekim 2020 #3 Hocam bol bol YouTube'den video izleyin, elbet birinin anlatış tarzı size uyacaktır. Sonrası ise tamamen soru çözerek pratik yapmaya dayanıyor.
Hocam bol bol YouTube'den video izleyin, elbet birinin anlatış tarzı size uyacaktır. Sonrası ise tamamen soru çözerek pratik yapmaya dayanıyor.