Matematik nasıl yapılır?

Konu eksiği yoksa önemli olan sadece sorunun mantığını kavramak, bunu da her gün bir sürü soru çözerek halledebilirsiniz.

En baştaki yanıtınızı sizde daha nazik bir dille belirtebilirdiniz?

Dalga geçiyorsunuz sandım hoacm tek kelime ile çalışabilirsiniz diyince.

Konu eksiği yoksa önemli olan sadece sorunun mantığını kavramak, bunu da her gün bir sürü soru çözerek halledebilirsiniz.

O zaman çözülmüş sorulardan ilk başta soruların mantığını anlamakla başlayacağım. EBOB EKOK çok rahat bulabiliyorum çünkü.

Hocam ben bu matematiği yapacağım ya LGS'de Türkçeyi feni yapamasam bile fulleyeceğim bu namussuzuç

Haklısınız hocam bunu bir deneyeceğim.
LGS konusunda kendini zorlamana gerek de yok, ortalamanı yüksek tut yeter. Ben LGS'de çakıldım mesela, sonra ne oldu? Hiçbir şey, ortalama ile İzmir'in en iyi OBP ile alan lisesine girdim.
OBP ile ilgili tavsiyem de matematik, Türkçe kadar beden eğitimi, müzik gibi derslerden de yüksek almaya bak. Neredeyse açıkta kalıyordum bu dersler yüzünden.

Hocam OBP ile alan lise demişken nerede okuyorsunuz?

Katılıyorum, zira LGS senesinde herkes obp ile geçince, lgsde de çakılınca açıkta kalmıştım. Dikkat et pcci.

Katılıyorum, zira LGS senesinde herkes OBP ile geçince, LGS'de de çakılınca açıkta kalmıştım. Dikkat et pcci.

Hocam isme takılmayın 11 yaş krizi işte

Ben mendereste yaşıyorum bu yüzden adres ile gitmem biraz zor. LGS'den yüksek almak zorundayım gibi bir şey bu.

LGS konusunda bende fazla kendini kasmanı tavsiye etmem. Klişe olacak ama emin ol YKS yanında hiçbir önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…