Rehber Matematik neti 0 olan biri nasıl netlerini yükseltir?

Hocam bu konuda okulun yararı zararı olur mu birkaç sorundan LGS'yi yapamamıştım meslek lisesine gitmiştim özel ama.

Hocam bu konuda okulun yararı zararı olur mu birkaç sorundan LGS'yi yapamamıştım meslek lisesine gitmiştim özel ama.

Okulunda önemi vardır tabii ama burada asıl belirleyici olan senin çalışman. Mesela ben şu an mezun senemdeyim ve kendi başıma bu kadar iyi netler çıktım.

Okulunda önemi vardır tabii ama burada asıl belirleyici olan senin çalışman. Mesela ben şu an mezun senemdeyim ve kendi başıma bu kadar iyi netler çıktım.

Hocam bilgisayar mühendisliği için sadece matematikmi lazım sizce bu 2 3 netten yukarı çıkar mıyım?

Hocam bir şey sormak isterim, TYT matematikte elimde acil, 345 ve toprak var bunların üstüne bir şey almam gerekir mi?

Biraz şüpheliyim de eğer bu kaynakları verimli bitirip yine de zor sorularda takılırsam ne yaparım diye.
İşi sağlama almak istiyorsan zor bir kaynakta çözebilirsin ama ben şahsen bu 3 kaynağın özelliklede 345 ile beraber seviyenin baya artabileceğini düşünüyorum.

Çok sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…