Matematik netlerini artırmak için önerileriniz nedir?

balkann

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
12. Sınıfım eylül başı 10 net bandindaydim. Şu an 25 civarındayım, geometri olarak 0-2 Net arası git gel yapıyorum. Ne önerirsiniz TYT-AYT için?

12. Sınıfım eylül başı 10 net bandindaydim. Şu an 25 civarındayım, geometri olarak 0-2 Net arası git gel yapıyorum. Ne önerirsiniz TYT-AYT için?
@Fearless0600 hocamın dediği gibi sağlam bir geometri çalışması yapmanız gerekir. Bunun yanında da branş denemesi çözmeye başlayın. Bu arada sizin mesajınızı okurken aklıma bu video geldi .

@Fearless0600 hocamın dediği gibi sağlam bir geometri çalışması yapmanız gerekir. Bunun yanında da branş denemesi çözmeye başlayın. Bu arada sizin mesajınızı okurken aklıma bu video geldi .

Maalesef benim de aklıma konuyu açarken geldi bu video. Geometri başlayayım bari.

Tek bi kamptan uyduruk üçgen-katı cisim çalışması yap 1 kitaptan oraları çöz sonrasında geometri branş denemesi abanırsan rahat 7-8 lersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…