zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 5 Aralık 2024 #1 Merhaba, yarına matematik ödevim var, bayağı soru çözmem gerek, fotoğrafını atsam yapabilecek bir yapay zeka var mı? ChatGPT yanlış çözüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Merhaba, yarına matematik ödevim var, bayağı soru çözmem gerek, fotoğrafını atsam yapabilecek bir yapay zeka var mı? ChatGPT yanlış çözüyor.
karagul00 Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 128 5 Aralık 2024 #2 zeeQ dedi: Merhaba, yarına matematik ödevim var, bayağı soru çözmem gerek, fotoğrafını atsam yapabilecek bir yapay zeka var mı? ChatGPT yanlış çözüyor. Genişletmek için tıkla... Soruyu komple atmak yerine takıldığın yerleri adım adım sorsan hem daha mantıklı hem de senin için daha faydalı olur.
zeeQ dedi: Merhaba, yarına matematik ödevim var, bayağı soru çözmem gerek, fotoğrafını atsam yapabilecek bir yapay zeka var mı? ChatGPT yanlış çözüyor. Genişletmek için tıkla... Soruyu komple atmak yerine takıldığın yerleri adım adım sorsan hem daha mantıklı hem de senin için daha faydalı olur.
NeslihanYilmaz Yoctopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Aralık 2024 #3 ChatGPT
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 5 Aralık 2024 #4 NeslihanYilmaz dedi: ChatGPT. Genişletmek için tıkla... Hocam soruda belirtmiştim aslında. karagul00 dedi: Soruyu komple atmak yerine takıldığın yerleri adım adım sorsan hem daha mantıklı hem de senin için daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Zamanım yok hocam keşke daha önceden yapsaydım.
NeslihanYilmaz dedi: ChatGPT. Genişletmek için tıkla... Hocam soruda belirtmiştim aslında. karagul00 dedi: Soruyu komple atmak yerine takıldığın yerleri adım adım sorsan hem daha mantıklı hem de senin için daha faydalı olur. Genişletmek için tıkla... Zamanım yok hocam keşke daha önceden yapsaydım.
karagul00 Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 128 5 Aralık 2024 #5 zeeQ dedi: Zamanım yok hocam keşke daha önceden yapsaydım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz uğraştıracak o zaman vallahi yapacak bir şey yok. Kolay gelsin.
zeeQ dedi: Zamanım yok hocam keşke daha önceden yapsaydım. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz uğraştıracak o zaman vallahi yapacak bir şey yok. Kolay gelsin.
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #6 Photomath - Apps on Google Play Learn math, step-by-step play.google.com Şuna bakabilirsiniz hocam.