Matematik öğretmeni için tablet önerisi

yusuf14753

Decapat
Daha fazla  
Matematik öğretmeniyim, özel derslerimde kullanabileceğim aynı zamanda ilkokul seviyesindeki çocuklara matematik oyunları oynatabileceğim Samsung marka tablet arıyorum, 4 model arasında kaldım. Seçim yapamıyorum.

Tab S9 FE 6/128 fiyat olarak yaklaşık 11k.
Tab S9 FE Plus fiyat olarak yaklaşık 14.5k 8/128
Tab S10 FE 8/128 fiyat olarak yaklaşık 14K.
Tab S10 FE Plus 8/128 ( SIM kartsız ) fiyat olarak yaklaşık 17-18k

Büyük ekran istiyorum Tab S9 FE+ aslında işimi görür ama Tab S10FE Plus 7 yıl güncelleme alacakmış.
Sizce hangisini almalıyım?

Tab S10 FE Plus 8/128 alın keyfinize bakın.

Maddi anlamda biraz sıkışığım ve ekranı çok büyük gibi geliyor. Tab S10 FE alırsam ekranı küçük diye pişman olurum diyorum ama S10 FE+ alırsam da büyük diye pişman olurum diyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi anlamda biraz sıkışığım ve ekranı çok büyük gibi geliyor. Tab S10 FE alırsam ekranı küçük diye pişman olurum diyorum ama S10 FE+ alırsam da büyük diye pişman olurum diyorum. Sizce ne yapmalıyım?

S10 FE de gayet yeterli fakat bu kadar kararsız olmanıza neden oluyorsa bence gidip Vatan gibi Teknosa gibi bir yerde inceleyip ona göre alın.

S10 FE de gayet yeterli fakat bu kadar kararsız olmanıza neden oluyorsa bence gidip vatan gibi Teknosa gibi bir yerde inceleyip ona göre alın.

Hocam gidip inceledim aslında yine de karar veremedim. Tab S10 FE boyutu küçük ama alırsam rahat taşırım rahat kullanırım gibi geliyor. Tab S10FE alırsam pişman olursam satıp büyüğünü alırım diyorum sizce mantıklı mı? Şu an S10 FE 8/128'lik 14K.

Hocam gidip inceledim aslında yine de karar veremedim. Tab S10 FE boyutu küçük ama alırsam rahat taşırım rahat kullanırım gibi geliyor. Tab S10FE alırsam pişman olursam satıp büyüğünü alırım diyorum sizce mantıklı mı? Şu an S10 FE 8/128'lik 14K.

S10 FE ekranı bence 11 inç tabletler için standart sayılır. Ben onu öneririm bence küçük değil. İlk bakışta öyle geliyor ama kullanınca öyle gelmiyor. iPad 8 ekranı daha küçük ama ben rahat ediyorum yani.

Matematik öğretmeniyim, özel derslerimde kullanabileceğim aynı zamanda ilkokul seviyesindeki çocuklara matematik oyunları oynatabileceğim Samsung marka tablet arıyorum, 4 model arasında kaldım. Seçim yapamıyorum.

Tab S9 FE 6/128 fiyat olarak yaklaşık 11k.
Tab S9 FE Plus fiyat olarak yaklaşık 14.5k 8/128
Tab S10 FE 8/128 fiyat olarak yaklaşık 14K.
Tab S10 FE Plus 8/128 ( SIM kartsız ) fiyat olarak yaklaşık 17-18k

Büyük ekran istiyorum Tab S9 FE+ aslında işimi görür ama Tab S10FE Plus 7 yıl güncelleme alacakmış.
Sizce hangisini almalıyım?
İlla Samsung olacak diye bir takıntınız yoksa Redmi Pad SE iyidir. Kalemi universal alarak ya da Redmi Smart Pen alarak sorunu çözebilirsiniz. SİM Kart desteği bildiğim kadarıyla yok. 11 inçlik modelinden bahsediyorum.

İlla Samsung olacak diye bir takıntınız yoksa Redmi Pad SE iyidir. Kalemi universal alarak ya da Redmi Smart pen alarak sorunu çözebilirsiniz. SIM kart desteği bildiğim kadarıyla yok. 11 inçlik modelinden bahsediyorum.

Telefonum da Samsung o yüzden Samsung almayı düşünüyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
S10 FE ekranı bence 11 inç tabletler için standart sayılır. Ben onu öneririm bence küçük değil. İlk bakışta öyle geliyor ama kullanınca öyle gelmiyor. iPad 8 ekranı daha küçük ama ben rahat ediyorum yani.

Hocam arada fiyat farkı çok olsa direkt karar verebilirim ama fiyat farkı çok yok o yüzden çok kafamı karıştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı