@One Face, içinde memuriyet içeren tüm mesleklerden uzak durun. Kısıtlamaya da gidildi. İllaki mezunu birikecek, atamalar imkansıza yakın hale gelecek. Bunun için müneccim olmaya gerek yok, muhtemelen olacak bu.
Öğretmenlik mesleğinin önü açık değil maalesef. Bir de kamuda kısıtlama getirdiler, bu kısıtlamadan sonra memuriyet içeren tüm mesleklerden uzak durun derim. Bu üç senelik süreçte, mezun sayısı illaki birikecektir. Siz mezun oluncaya kadar ne olacağı belli olmaz da o kadar mezunu kısa sürede atayabileceklerini açıkçası sanmıyorum. İhtiyaç fazlası memur var ülkede.
Hocam YouTube'da falan ya da çevrenize matematik dersi verin. Tutarsa bir şekilde icra edersiniz yine. İçinizde uktr kalmaz. Denemeye değer en azından.
@One Face, Matematik üzerine YouTube kanalı açmak iyi olabilir. Matematiğe çok büyük rağbet var. @ArslanbalaBörükan, adınıza üzüldüm. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor cidden. Her zaman için bir ikinci plan olması şart, olması gerekiyor ikinci plan.
@One Face, Matematik üzerine YouTube kanalı açmak iyi olabilir. Matematiğe çok büyük rağbet var. @ArslanbalaBörükan, adınıza üzüldüm. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor cidden. Her zaman için bir ikinci plan olması şart, olması gerekiyor ikinci plan.