Matematik öğretmenliğinin önü açık mıdır?

@One Face, içinde memuriyet içeren tüm mesleklerden uzak durun. Kısıtlamaya da gidildi. İllaki mezunu birikecek, atamalar imkansıza yakın hale gelecek. Bunun için müneccim olmaya gerek yok, muhtemelen olacak bu.

Sırf bu kaygı yüzünden istediğim şeyden de kaydım. Torpil olmadığı sürece içimde ukte kalacak.

@Blacksidemre, sağlık olsun. Bu sistemi değiştirebilmenin yolu da bu sistemde hayatta kalmak maalesef.

@Megaton, bir de bunun 3 yıl alımının kısıtlandırılmış halini düşünün. Mezunlar bayağı birikecek ve atamalar da gittikçe imkansız hale gelecek.

@Megaton, bir de bunun 3 yıl alımının kısıtlandırılmış halini düşünün. Mezunlar bayağı birikecek ve atamalar da gittikçe imkansız hale gelecek.

Kesinlikle katılıyorum özelikle matematik de ilk 400 yapmak cidden zor konuları çok ağır, okuyanlara geçmiş olsun.

Sırf bu kaygı yüzünden istediğim şeyden de kaydım. Torpil olmadığı sürece içimde ukte kalacak.
Hocam YouTube'da falan ya da çevrenize matematik dersi verin. Tutarsa bir şekilde icra edersiniz yine. İçinizde uktr kalmaz. Denemeye değer en azından.

@One Face, Matematik üzerine YouTube kanalı açmak iyi olabilir. Matematiğe çok büyük rağbet var.
@ArslanbalaBörükan, adınıza üzüldüm. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor cidden. Her zaman için bir ikinci plan olması şart, olması gerekiyor ikinci plan.

Evet neyseki ozel ders ve dershane imkani cok o konuda sansliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…