Matematik problemi çözememek

Hocam tam emin değilim dediğim gibi paragraf vs. iyi gelebilir. Ben hiç sorun yaşamadım problemlerde. Günlük hayatla çok kolay bağdaştırıyorum.

Çıtır çerez problemler kitabı alın, en temelden başlayın, çözersiniz çok takmayın. Ha bu arada problemi çok çözerek aşabilirsiniz, aklınızda bulunsun.

Dershaneye gidiyorum zaten hocam. Problemler 1-2 Ay’a başlayacakmış. Ama rehberlik sen önceden basit problemler, dört işlem problemleri vs çöz dedi.

Garip... Evet, fizikte pek olmasa da kimyada gerekli.

Hocam tam emin değilim dediğim gibi paragraf vs. iyi gelebilir. Ben hiç sorun yaşamadım problemlerde. Günlük hayatla çok kolay bağdaştırıyorum.
İşin mantığını çözsem bende yaparım aslında. Hergün alışkanlık haline getirmek gerekiyor.

Çıtır çerez problemler kitabı alın, en temelden başlayın, çözersiniz çok takmayın. Ha bu arada problemi çok çözerek aşabilirsiniz, aklınızda bulunsun.
Elimde zaten hali hazırda başlangıç için kitap var. Onu çözmeye başladım yavaştan. Paragrafımda çok kötüydü. Hergün çözdükçe iyiye gidiyor.

Garip... Evet, fizikte pek olmasa da kimyada gerekli.
Fizikte de özkütle konularında falan gerekli gibi aslında.

Aslında problemler soru çözüm videosu izleyebilirsiniz belki yararınıza olur bir zaman sonra.

Aslında problemler soru çözüm videosu izleyebilirsiniz belki yararınıza olur bir zaman sonra.
İzliyordum. Ama inanın hiç anlamıyordum. Sonra abim geldi. 4 soru çözdü. O bi tık daha uzun ama daha anlaşılır çözdü bana. Ve o zaman daha iyi anladım. Video çözüm Kimyada işime yarıyor.

Hocam ben çok takılmadım problemlerde, şu ana kadar hiç kitap çözmememe rağmen tek tük çok nadir gelir yapamadığım çevremdekiler ikişer üçer problem kitabı attı. Bende ayıp olmasın diye bir tane çözüyorum şimdi. Bence bana çocukken genelde çoğu sorunu aklımdan düşündüğüm için şu an sorular kolay geliyor ya da doğuştan mı bilmiyorum. Ama kolay kitaptan başlayarak halledilir rahatlıkla.

Dershaneye gidiyorum zaten hocam. Problemler 1-2 Ay'a başlayacakmış. Ama rehberlik sen önceden basit problemler, dört işlem problemleri vs çöz dedi.

Dershanenin düşük seviye olan öğrenciyi ortama/iyi bir seviyeye getirmekten başka bir şey kattığını düşünmüyorum şahsen yani hedefiniz ilk 5K civarı ise dershaneye 100-200k vermek yerine o parayı özel hocalar vermek daha mantıklı geliyor bana yine de sizin hayatınız.

İzliyordum. Ama inanın hiç anlamıyordum. Sonra abim geldi. 4 soru çözdü. O bir tık daha uzun ama daha anlaşılır çözdü bana. Ve o zaman daha iyi anladım. Video çözüm kimyada işime yarıyor.

Demek ki size lazım olan birebir anlatan birisi yani özel hoca.

Dershane çok başarılı ama. Derece yapanlar çıkıyor hep. Zaten istediğim dersten birebirde alıyorum. Randevu sistemi var. Açıkçası memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…