Biraz da yeteneğe bağlı konu aslında bende 11. sınıfım yeni başladım TYT'ye hayatım boyunca hiç problem çalışmadım ama yine de matta 20 net çıkartabiliyorum kendi başına halledemiyorsan durumun iyiyse özel ders almayı düşününebilirsin.
Mesela diyorki şu kadar yol gitmiş yolun 4’te üçü falan filan. Veya hacim kütle gibi sorular. Yani bunları işleme dökemiyorum. Problem yapamazsam YKS’de hoş olmaz. Ve problem Fizik, Kimya içinde önemli bildiğim kadarıyla. Ama okuduğumu anlamada paragrafta kötü değilim.
İzliyordum. Ama inanın hiç anlamıyordum. Sonra abim geldi. 4 soru çözdü. O bi tık daha uzun ama daha anlaşılır çözdü bana. Ve o zaman daha iyi anladım. Video çözüm Kimyada işime yarıyor.
Hocam ben çok takılmadım problemlerde, şu ana kadar hiç kitap çözmememe rağmen tek tük çok nadir gelir yapamadığım çevremdekiler ikişer üçer problem kitabı attı. Bende ayıp olmasın diye bir tane çözüyorum şimdi. Bence bana çocukken genelde çoğu sorunu aklımdan düşündüğüm için şu an sorular kolay geliyor ya da doğuştan mı bilmiyorum. Ama kolay kitaptan başlayarak halledilir rahatlıkla.
Dershanenin düşük seviye olan öğrenciyi ortama/iyi bir seviyeye getirmekten başka bir şey kattığını düşünmüyorum şahsen yani hedefiniz ilk 5K civarı ise dershaneye 100-200k vermek yerine o parayı özel hocalar vermek daha mantıklı geliyor bana yine de sizin hayatınız.
İzliyordum. Ama inanın hiç anlamıyordum. Sonra abim geldi. 4 soru çözdü. O bir tık daha uzun ama daha anlaşılır çözdü bana. Ve o zaman daha iyi anladım. Video çözüm kimyada işime yarıyor.
Dershanenin düşük seviye olan öğrenciyi ortama/iyi bir seviyeye getirmekten başka bir şey kattığını düşünmüyorum şahsen yani hedefiniz ilk 5K civarı ise dershaneye 100-200k vermek yerine o parayı özel hocalar vermek daha mantıklı geliyor bana yine de sizin hayatınız.