KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.477 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Ağustos 2024 #41 OnePC dedi: Adanadayım hocam. Neden sordunuz? Genişletmek için tıkla... Dershanelerimiz belki aynıdır diye de değilmiş, ben Türkiye'nin öbür ucundayım.
OnePC dedi: Adanadayım hocam. Neden sordunuz? Genişletmek için tıkla... Dershanelerimiz belki aynıdır diye de değilmiş, ben Türkiye'nin öbür ucundayım.
Slant Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #42 OnePC dedi: Randevuyu anında veriyorlar. Bekletme gibi bir durum olmuyor. O zaman hocalarla beraber mi çözün diyorsunuz? Bildiğimide unutturacaksınız ama bana. Olmaz böyle. Genişletmek için tıkla... 1-2 aya problemlere geçeceğiz demişsinizde yukarıda hocalarla onu kastetmiştim.
OnePC dedi: Randevuyu anında veriyorlar. Bekletme gibi bir durum olmuyor. O zaman hocalarla beraber mi çözün diyorsunuz? Bildiğimide unutturacaksınız ama bana. Olmaz böyle. Genişletmek için tıkla... 1-2 aya problemlere geçeceğiz demişsinizde yukarıda hocalarla onu kastetmiştim.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 19 Ağustos 2024 #43 KiloZuluSierra dedi: Dershanelerimiz belki aynıdır diye de değilmiş, ben Türkiye'nin öbür ucundayım. Genişletmek için tıkla... Sizinki kurumsal dershane mi hocam? Slant dedi: 1-2 aya problemlere geçeceğiz demişsinizde yukarıda hocalarla onu kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet ama rehberlik sen önceden yavaştan başla dedi.
KiloZuluSierra dedi: Dershanelerimiz belki aynıdır diye de değilmiş, ben Türkiye'nin öbür ucundayım. Genişletmek için tıkla... Sizinki kurumsal dershane mi hocam? Slant dedi: 1-2 aya problemlere geçeceğiz demişsinizde yukarıda hocalarla onu kastetmiştim. Genişletmek için tıkla... Evet ama rehberlik sen önceden yavaştan başla dedi.
Slant Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #44 OnePC dedi: Adanadayım hocam. Neden sordunuz? Genişletmek için tıkla... Yakınmışız hocam bende kahramanmaraştayım.
OnePC dedi: Adanadayım hocam. Neden sordunuz? Genişletmek için tıkla... Yakınmışız hocam bende kahramanmaraştayım.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 19 Ağustos 2024 #45 Slant dedi: Yakınmışız hocam bende kahramanmaraştayım. Genişletmek için tıkla... Evet mesafe çok uzak değil hocam. Hiç gitmedim görmedim ama Kahramanmaraşı.
Slant dedi: Yakınmışız hocam bende kahramanmaraştayım. Genişletmek için tıkla... Evet mesafe çok uzak değil hocam. Hiç gitmedim görmedim ama Kahramanmaraşı.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.477 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Ağustos 2024 #46 OnePC dedi: Sizinki kurumsal dershane mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kısmen ama kurumsal değil. Hatta direkt değil diyebiliriz. 50'den fazla şubesi olanlardan değil.
OnePC dedi: Sizinki kurumsal dershane mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kısmen ama kurumsal değil. Hatta direkt değil diyebiliriz. 50'den fazla şubesi olanlardan değil.
Slant Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #47 OnePC dedi: Sizinki kurumsal dershane mi hocam? Evet ama rehberlik sen önceden yavaştan başla dedi. Genişletmek için tıkla... Kendiniz yapamadıysanız en iyisi ya çözüm videoları izlemek ya da randevu alıp hocalarla çalışmak.
OnePC dedi: Sizinki kurumsal dershane mi hocam? Evet ama rehberlik sen önceden yavaştan başla dedi. Genişletmek için tıkla... Kendiniz yapamadıysanız en iyisi ya çözüm videoları izlemek ya da randevu alıp hocalarla çalışmak.