Matematik sıfırdan nasıl öğrenilir?

Faraza

Centipat
Daha fazla  
Matematiği hiç bilmiyorum, toplama sorusu sorsanız anca 5 dk da cevaplarım o derece kötüyüm. Matematiği sıfırdan nasıl öğrenebilirim?

Yaş durumu önemli. Her yaşta öğrenirsin ama ne kadar küçüksen o kadar hızlı öğrenirsin.

TYT/AYT için mi?

Kusura bakmayın, LGS senem.
LGS için hiç bilgim yok, ancak üniversite sınavı için olsaydı matematik konusunda yardımcı olabilirdim. Bence eline defter ve kalem alıp YouTube'daki eğitici videolarla sıfırdan, adım adım başlamalısın.

Yine de teşekkür ederim.

Antrenmanlarla Matematik al çöz. Sonradında İlk Adım veya Aktif Matematik Sıfırdan çöz. İlk önce işlem yeteneğini geliştir.

Matematiği hiç bilmiyorum, toplama sorusu sorsanız anca 5 dk da cevaplarım o derece kötüyüm. Matematiği sıfırdan nasıl öğrenebilirim?
Bak kardeşim 2+2=4 4+4=8. Benim 6 elmam var 2 tanesini sana verdim kaç tane oldu? 4 tane oldu. Aferin sana bi ara bölmede öğretirim.

@Faraza belki diskalkuliye sahip olabilirsiniz. Eger diskalkuliniz varsa, matematik ogrenmekten cok gidip teshis alip uzman bir sekilde diskalkuli yonetilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…