H Hastai Ziyaretçi 28 Mayıs 2014 #51 Göksel Gündüz dedi: kök 25/kök 75'in değeri 1/kök 5 , kök5/5'tir. Yani aynı şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam baya bir yanlış geldiniz. 25 bölü 75'te bir anlaşalım mı önce? Ben bir bölü üç diyorum. Siz bir bölü beş?
Göksel Gündüz dedi: kök 25/kök 75'in değeri 1/kök 5 , kök5/5'tir. Yani aynı şey değil. Genişletmek için tıkla... Hocam baya bir yanlış geldiniz. 25 bölü 75'te bir anlaşalım mı önce? Ben bir bölü üç diyorum. Siz bir bölü beş?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 28 Mayıs 2014 #52 Silinen üye dedi: Hocam baya bir yanlış geldiniz. 25 bölü 75'te bir anlaşalım mı önce? Ben bir bölü üç diyorum. Siz bir bölü beş? Genişletmek için tıkla... Aaa evet 25.5 yapıyorum ben Affedersiniz vallahi benim hatam kusura bakmayın Şimdi jeton düştü. Yani çözüm doğru. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Silinen üye dedi: Hocam baya bir yanlış geldiniz. 25 bölü 75'te bir anlaşalım mı önce? Ben bir bölü üç diyorum. Siz bir bölü beş? Genişletmek için tıkla... Aaa evet 25.5 yapıyorum ben Affedersiniz vallahi benim hatam kusura bakmayın Şimdi jeton düştü. Yani çözüm doğru.
H Hastai Ziyaretçi 28 Mayıs 2014 #53 Göksel Gündüz dedi: Aaa evet 25.5 yapıyorum ben XD Afedersiniz vallahi benim hatam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Hocam insanız elbet gidiyor bir yerde. Ne kusuru.
Göksel Gündüz dedi: Aaa evet 25.5 yapıyorum ben XD Afedersiniz vallahi benim hatam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Hocam insanız elbet gidiyor bir yerde. Ne kusuru.
S Savior Ziyaretçi 28 Mayıs 2014 #54 Yani @Göksel Gündüz ve @Silinen üye cevaplarınız doğrudur. Tartışmaya gerek yok. Teşekkür ederim konuya gerekli cevap verildi , konuyu kapatabilirsiniz. Bu arada @Silinen üye sana da teşekkür ederim.
Yani @Göksel Gündüz ve @Silinen üye cevaplarınız doğrudur. Tartışmaya gerek yok. Teşekkür ederim konuya gerekli cevap verildi , konuyu kapatabilirsiniz. Bu arada @Silinen üye sana da teşekkür ederim.
Süleyman Koçak Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #55 Hocam peki benim veridiğim cevap doğru mu ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 28 Mayıs 2014 #56 @Silinen üye Adın Umut Erdoğan mı? Bi arkadaşım var da buraya üye olan.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.060 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #58 Kaç aldığını yazarsın artık.