skywalkerz Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #31 İntikankam dedi: Öğretmeninize yalvarmaktan başka bir çare göremiyorum. Sözlülerinize 100 girse yırtarsınız bence ilk dönemde 70 almışsınız zaten. Genişletmek için tıkla... benim bildiğim kadarıyla sorumluluklara girip girmemek ve sınıfta kalıp kalmamak genel ortalamaya bakar şimdi hoca sözlülerle 2. dönem notumu 30 yaparsa geçebiliyorum diye biliyorum İntikankam dedi: Hocam meraktan soruyorum hiç mi kopya çekemediniz? Genişletmek için tıkla... kelebek sistemi birde ders matematikkten kopya çekmesi dahada zor oluyor
İntikankam dedi: Öğretmeninize yalvarmaktan başka bir çare göremiyorum. Sözlülerinize 100 girse yırtarsınız bence ilk dönemde 70 almışsınız zaten. Genişletmek için tıkla... benim bildiğim kadarıyla sorumluluklara girip girmemek ve sınıfta kalıp kalmamak genel ortalamaya bakar şimdi hoca sözlülerle 2. dönem notumu 30 yaparsa geçebiliyorum diye biliyorum İntikankam dedi: Hocam meraktan soruyorum hiç mi kopya çekemediniz? Genişletmek için tıkla... kelebek sistemi birde ders matematikkten kopya çekmesi dahada zor oluyor
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 759 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #32 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun aynısını uygula.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun aynısını uygula.