Matematik temeli attıktan sonra ne yapılmalı?

enesenes9232

Hectopat
Daha fazla  
Hiçbir derste temelim yok konuda da dediğim gibi matematik temelimi atmaya az bir süre kaldı 5 6 güne bitireceğim şimdiden matematik temeli attıktan sonra ne yapmalıyım hangi kitapları alacağım nasıl bir program yapacağım kendime hiçbir şey bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa cok sevinirim sadece TYT'ye gireceğim istediğim sıralama 400 - 500 bin arası günde 6 saat çalışıyorum.

Bir tane hocanın kampına başlayın. Eyüp b ya da bıyıklı matematik önerebilirim. Kaynak olarak da kolay ve orta kaynak yetecektir diye düşünüyorum. Bunlar ise, kolay olarak acilin ilacı, zor olarak 345.

Bir tane hocanın kampına başlayın. Eyüp b ya da bıyıklı matematik önerebilirim. Kaynak olarak da kolay ve orta kaynak yetecektir diye düşünüyorum. Bunlar ise, kolay olarak acilin ilacı, zor olarak 345.
hocam bu arada matematikte kendimi iyi görmüyorum ona rağmen matematikte devam mı etmeliyim yoğunlaşmalı mıyım. biraz saçma bi soru olmuş olabilir bilmediğim için soruyorum

bir de 6 saat çalışma yeterli mi yoksa yükseltmeli miyim

Bence yeterli hocam ben 100k istediğim halde bu kadar çalışıyorum. Matematik de devam etmelisiniz. Zaten AYT'ye girmeyeceksiniz ilk 12 konu bittikten sonra problemlere ve geometri çalışırsınız zaten ilk 12 konu, problemler ve geometri yaklaşık 30 soru falan yapıyor.

yani sadece geometri ve problemler kampına başlasam yeterli mi hocam ve ikisine aynı anda mı başlayayım örnek 3 saat geometri 3 saat problemler

kafamı kurcalayan bişey daha var hocam matematikte bazı konular var ya üslü sayılar köklü sayılar vesaire bunlardan 1 2 soru falan soruluyor galiba bunlara çalışmazsam garanti net kaçırır mıyım kısacası istediğim sıralamayı garantilemek için yapmam şart mı

Son düzenleme:
  • Temel kavramlar.
  • Sayı basamakları.
  • Bölme ve bölünebilme.
  • EBOB – EKOK.
  • Rasyonel sayılar.
  • Basit eşitsizlikler.
  • Mutlak değer.
  • Üslü sayılar.
  • Köklü sayılar.
  • Çarpanlara ayırma.
  • Oran orantı.
  • Denklem çözme.
Hocam bu konuların matematiğin temeli ve üslü, köklü sayılar problemler ve geometri için önemli.

1-2 soru çıkıyor dediğiniz aslında sadece o konuyla direkt ilgili, diğer konularda da kullanmanız isteniyor.

anladım hocam problemler kampı falan yerine direk tyt matematik kampına başlıyorum o zaman bide geometri kampına başlarım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı