Matematik temeli için kitap önerisi

snowman0

Hectopat
Merhaba, 11. sınıfım temelim zayıf. Elimde Antrenmanlarla Matematik kitabı var. Ama o 30 gün olduğu için o kadar zamanım yok. Aktif matematik sıfırdan başlayanlar için TYT kitabını gördüm. Ondan çalışıp verim alan varsa önerir misiniz?

Merhaba, 11. sınıfım temelim zayıf. Elimde Antrenmanlarla Matematik kitabı var. Ama o 30 gün olduğu için o kadar zamanım yok. Aktif matematik sıfırdan başlayanlar için TYT kitabını gördüm. Ondan çalışıp verim alan varsa önerir misiniz?

Antrenmanlarla Matematik alarak zaten bir hata yapmışsınız. 2-3 tane o kitabın devam serilerinden almanız lazım.

Acil matematiğin ilacı + bıyıklı 10 günde temel atma kampı'nı izleyin.

Kamp çok ağır olduğu için 20 günde bitirmenizi öneririm.

Dilerseniz acil yerine kamp kitabını alabilirsiniz.

Antrenmanlarla Matematik alarak zaten bir hata yapmışsınız. 2-3 tane o kitabın devam serilerinden almanız lazım.

Acil matematiğin ilacı + bıyıklı 10 günde temel atma kampı'nı izleyin.

Kamp çok ağır olduğu için 20 günde bitirmenizi öneririm.

Dilerseniz acil yerine kamp kitabını alabilirsiniz.
Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampı vardı ilk başlarını çözdüm ama bazı nedenlerden dolayı devam edemedim unutup unutmadığımı da tam bilmiyorum sizce en baştan mı başlamalıyım kaldığım yerden devam mı etmeliyim

Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampı vardı ilk başlarını çözdüm ama bazı nedenlerden dolayı devam edemedim unutup unutmadığımı da tam bilmiyorum sizce en baştan mı başlamalıyım kaldığım yerden devam mı etmeliyim.

Baştan başlayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı