Matematik temeli nasıl atılır?

835748

Picopat
4 işlem bilmiyorum lise öğrencisiyim bu saatten sonra çalışma yapamazsın diyorlar da ben iyi bir üniversite istiyorum sizce matematik yapamaz mıyım?

Mert hocanın Zero matematık kampı tam senın ıcın yapamazsın dıyenlere aldırma hemen calısmaya basla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4 işlem bilmeden liseye gelmek gibi bir başarıya erişmişseniz bundan sonrasını da yaparsınız hocam. Sadece biraz sıkı çalışmanız lazım.

Hocam 11.sınıfa gelmekle kalmayıp hep teşekkür aldım matematik puanım da 5 hoca da onu herhalde hayrına veriyordur sözlü notu ile de hiç geçemedim bu zamana kadar çalışıp yaparım ya inanıyorum en azından bir temelim olsun.

İmkansız diye bir şey yok. Ama bu kadar kısa bir zamanda destek almadan çok ama çok zor.

Dil sınıfına geçtim bu bölümün kitabı vs zaten çok pahalıydı çok zorluyor o konuda özel ders vs pek mümkün değil ama deneyeceğim.

Çok teşekkür ederim.

4 işlem bilmiyorum lise öğrencisiyim bu saatten sonra çalışma yapamazsın diyorlar da ben iyi bir üniversite istiyorum sizce matematik yapamaz mıyım?

Hocam bakın önemli olan mert hoca kampı işte bıyıklı matematik kampı bunların hepsi temelden alıyor ama mesela sen mert hoca izlersin anlamazsın başka birisi izler anlar o yüzden ilk önce sana uygun olan senin anlamana daha yakın hocayı bulup oradan izlemen. Ben mesela Mert hocanın kampı ile başladım 2 günde bıraktım olmadı bıyıklı matematik ile temeli attım.

Birebir aynı durumdayız ama tek fark ben liseyi bitireli 1 yıl oldu ve kafama şimdi dank etti...
Antrenmanlarla matematik 1 kitabını aldım açıkçası sana da öneririm toplama çıkarma dan başlıyor. Bence dediğim kitabı al ve 1 ay aralıksız her gün çalışarak gün gün kitabı bitir.
Şuan temelim yavaş yavaş oturmaya başladı diyebilirim. Ben asla yapamam demiyorum ve ya bana yapamayacaksın diyen insanlarla ilişkimi sürdürmüyorum. Sana önerim benim gibi geç kalmadan sağlam bir temel kazan ki ben bile geç kalmadım sadece çevremdekiler yaşın geçiyor vs diyor...

Lütfen başla yoksa pişman olacaksın. İstediğin bölüm için matematik gerekiyorsa başka çaren yok

Hocam dilciyim yine de 5 net bile yapamıyorum bir konu bilsem yeter antrenmanlar var bende şu an yani benim de 4 islemim yok şimdi ingilizceden kafamı kaldıramıyorum her gün quiz deneme kelime falan var bir de malum yazılarda başladı ne yapacağım bilmiyorum matematikten 10 alıyorum Max.

Evet mert hoca baktım da ben o kadar bile temelim yok yani hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…